Ha még nem vagyok oltva, beengednek azért a McDonald’s-ba, hogy elvitelre rendeljek ételt?
" A társadalom nagyobb része nem a felső rétegből származik na."
Az indiaiak csinálják jól. Kasztok, aztán ha rossz kasztba születsz, akkor dögölj meg, ugyi?
De nyilvánvalóan egy emberi milyenségét az dönti el, hogy bemegy-e egy gyorsétterembe. Nyilván neked ez kell, hogy meggyőzd magad a saját értékedről (nem kéne erőlködni), de ha szerinted a havi egyszeri mekis fagyi miatt én szar ember vagyok és PROOOOOOLI, akkor valahogy örülök is, hogy az én önértékelésem nem idegbeteg, beképzelt, saját maga szerint elit nethuszárok véleményén múlik.
“ Kasztok, aztán ha rossz kasztba születsz, akkor dögölj meg, ugyi?”
Te mondtad, nem én. Nálunk Európában fejben dől el. Nálunk proli családnak is lehet értelmiségi utóda, ha továbbtanul.
“ De nyilvánvalóan egy emberi milyenségét az dönti el, hogy bemegy-e egy gyorsétterembe. “
Fonákul látod. Az ember milyensége dönti el, hogy bemegy-e.
“Nyilván neked ez kell, hogy meggyőzd magad a saját értékedről”
Te győzködöd magad valamiről. Én általánosságban leírtam egy osztály ismérvét. Te meg megszólítva érezted magad. Erről nem én tehetek. Magadban kell lejátszani ezt a csatát, nem velem.
“ saját maga szerint elit ”
Ezt hol írtam? Tudnád idézni? Vagy csak ellenségképet keresel a belső kétségeid miatt?
14 mindenki tudja, hogy ez az emberek b@szogatásáról szól, nem a vírusról.
Érdekes módon minden tilos, amivel megőrizheti az ember a mentális és lelki egészségét, de semmi köze a vírus átadásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!