Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha még nem vagyok oltva,...

Eszti133 kérdése:

Ha még nem vagyok oltva, beengednek azért a McDonald’s-ba, hogy elvitelre rendeljek ételt?

Figyelt kérdés
Vidéki vagyok, így a házhozszállítás nem játszik. Esetleg a Drive-ba beállva sikerülne a művelet?

2021. ápr. 27. 22:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

" A társadalom nagyobb része nem a felső rétegből származik na."

Az indiaiak csinálják jól. Kasztok, aztán ha rossz kasztba születsz, akkor dögölj meg, ugyi?

De nyilvánvalóan egy emberi milyenségét az dönti el, hogy bemegy-e egy gyorsétterembe. Nyilván neked ez kell, hogy meggyőzd magad a saját értékedről (nem kéne erőlködni), de ha szerinted a havi egyszeri mekis fagyi miatt én szar ember vagyok és PROOOOOOLI, akkor valahogy örülök is, hogy az én önértékelésem nem idegbeteg, beképzelt, saját maga szerint elit nethuszárok véleményén múlik.

2021. ápr. 28. 18:53
 12/16 anonim ***** válasza:
11%

“ Kasztok, aztán ha rossz kasztba születsz, akkor dögölj meg, ugyi?”

Te mondtad, nem én. Nálunk Európában fejben dől el. Nálunk proli családnak is lehet értelmiségi utóda, ha továbbtanul.

“ De nyilvánvalóan egy emberi milyenségét az dönti el, hogy bemegy-e egy gyorsétterembe. “

Fonákul látod. Az ember milyensége dönti el, hogy bemegy-e.

“Nyilván neked ez kell, hogy meggyőzd magad a saját értékedről”

Te győzködöd magad valamiről. Én általánosságban leírtam egy osztály ismérvét. Te meg megszólítva érezted magad. Erről nem én tehetek. Magadban kell lejátszani ezt a csatát, nem velem.

“ saját maga szerint elit ”

Ezt hol írtam? Tudnád idézni? Vagy csak ellenségképet keresel a belső kétségeid miatt?

2021. ápr. 28. 19:06
 13/16 anonim ***** válasza:
79%
Igen, beengednek. Eddig is mindenkit beengedtek. Nyugodtan bemehetsz rendelni most is. :)
2021. ápr. 28. 22:07
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
Az a lényeg, hogy 5-24-ig kártya nélkül is horgászhatsz, 24-5-ig csak kártyával... kint a pitsában, tök egyedül.
2021. máj. 2. 10:36
 15/16 anonim ***** válasza:
63%

14 mindenki tudja, hogy ez az emberek b@szogatásáról szól, nem a vírusról.

Érdekes módon minden tilos, amivel megőrizheti az ember a mentális és lelki egészségét, de semmi köze a vírus átadásához.

2021. máj. 2. 13:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Mekis dolgozó vagyok. Nálunk van ellenőrzés és elvitelre be mehetsz csak nem ülhetsz le, mert kipaterolunk a rendőrséggel. 😆
2021. máj. 7. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!