Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Budapesten van olyan rendelő,...

Budapesten van olyan rendelő, ahova engem is beengednek a cicámmal, és nem kell egyedül hagynom idegennel?

Figyelt kérdés

10 éves háklis és félős nőstény MC cicáról van szó.

Kizárólag a női orvosokat részesítjük előnyben.

Elsősorban belváros, illetve a budai és pesti déli kerületek rendelőit nézem. Én covid ellen 2x oltva vagyok, ha csak ez lenne a gond a bejutással.

Köszönöm előre is a segítséget.

2021. ápr. 26. 13:11
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Állatorvos, oda te is bemetsz, meg a macska is.
2021. ápr. 26. 13:18
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Be szokták engedni a gazdit, sőt, örülnek is, ha segít a "lefogásban", az állat megnyugtatásában. Pl. ha injekciót kap.
2021. ápr. 26. 13:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nálam eddig minden állatorvosnál én vittem be a jószágot és nyugtatgat(ni próbál)tam amíg lerendezték.
2021. ápr. 26. 13:25
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
Most arra gondolsz, hogy olyan állatorvost akarsz, ahova te is bemehetsz, vagy olyan "emberorvost" akarsz, ahova a macska is bemehet?
2021. ápr. 26. 13:27
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

Számomra meglepő tapasztalat volt, hogy van ahol tényleg nem engedik be a gazdit. Mi új orvoshoz vittük a kutyát, majd a váróban közölték, hogy akkor most beviszik a kutyát, majd ha végeztek vissza adják. Szegény kutya úgy betojt, hogy csak na. Bár nagyon apró volt a vizsgáló, de még az ajtót sem hagyták nyitva. Szerencsére csak egy átfogóvizsgálat volt, semmi komoly és a kutya is csak szimplán nem értette a helyzetet, de baromira meglepett, hogy ilyen van.

Szerintem mostanávan ezr főleg a korona miatt csinálják így. Próbáltat közölni velük hogy a macska természete miatt bent kell hogy legyél? Lehet, hogy ha az áélat miatt muszáj akkor beengednének.

2021. ápr. 26. 13:33
 6/10 A kérdező kommentje:

4: 😃

A kategória miatt úgy éreztem, egyértelmű, és nem kell külön magyarázni.

Valóban a korona miatt több ismerősömet nem engedték be a kutyával, és attól tartok hogy ez nálunk is esetleg így lesz, ezért keresnék olyat ahol egyértelmű, hogy be fognak engedni vele. Valóban nem olyan nagy kérés ez, tekintettel hogy oltott vagyok én magam is, és nem akarom hogy egy majdnem rutin vizsgálat traumatizálja csori macskámat, mert még én sem vagyok mellette.

2021. ápr. 26. 13:40
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Ja, bocsi, nem néztem a kategóriát.
2021. ápr. 26. 14:33
 8/10 anonim ***** válasza:
57%

Az a gond, hogy attól még hogy oltott vagy, elvi esélye van hogy fertőzöl (még ha nem is sok) a doki meg nem tud dolgozni ha elkapja.

Másfelől, egy macskánál semmi értelme sincs, hogy te ott vagy. Nem lesz tőled nyugodtabb. Sőtt mivel te stresszelsz, ő is rátesz még egy lapáttal.

Ha olyan rendelőbe mész ahol nincs a dokinak asszisztenciája, ott szokták megkérni a gazdát hogy fogja meg az állatát (több-kevesebb sikerrel). Ha van asszisztens, teljesen fölösleges a gazda jelenléte, hidd el ők egy pár macskával többel találkoznak naponta, mint te...

2021. ápr. 26. 14:41
 9/10 A kérdező kommentje:

Szerintem mindenki meg tudja ítélni hogy szükséges-e hogy ő maga legyen az asszisztencia a saját állata esetében.

Egy Maine Coon esete megint más bocs.

Egy magán szolgáltató pedig igenis azt kell hogy nézze hogy a kliense elégedett legyen, és ebbe nem pusztán a gyógyítás tartozik bele, hanem az ezzel járó kisebb nagyobb feladatok.

Tisztában vagyok vele hogy mi a helyzet az oltottakkal kapcsolatban, mindösszesen csak azért emeltem ki az oltottsagot, mert amit egyesek megengednek maguknak nem oltottként ahhoz képest ez semmi amihez én ragaszkodom.

Sajnos érdemi választ még mindig nem kaptam hogy konkrétan hol lehet bemenni, de akkor ezek szerint általánosságban a gazda bemehet az állattal. Majd az időpont keresekor rakerdezek külön.

2021. ápr. 26. 15:25
 10/10 anonim ***** válasza:
80%
Én sem hallottam olyat, hogy a gazdit ne engednék be, de kérdezz rá előre, az a biztos. Általában maszk + max. egy fő kísérő a szabály. Ha van honlap, és ilyen körényken azért ez alap, akkor ott is le szokták írni, mit várnak el. Délpestről van tapasztalat, szerintem ez neked messze van már.
2021. ápr. 26. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!