Szavazzatok! Egyedül vagy társakkal élnél együtt szívesen, Budapesten vagy vidéken ?
Csak is egyedül! Meg haverral baráttal sem érdemes osszekoltozni ! Igazodni kell a másikhoz ha meg főleg csak szobat bérel valaki fogalmad sincs hogy milyen emberekkel kell majd együtt élned arról nem is beszélve hogy ha valaki igenytelen takarithatsz utána szexelni nem lehet csak halkan sőt nem is nagyon megy ez hogy majd akkor meg a parodat is odacipeled állandóan kitudja hogy a másik mikor esik haza mikor kel vagy fekszik stb kaja eltunik a hutobol ha olyanok
Szerintem egyedül a legjobb és a legpraktikusabb, persze az más ha valakinek van egy hosszútávú tartós kapcsolata ott előbb utobb eljön az ideje az osszekoltozesnek
Mi a kérdés igazából?
Nyilván egyedül élnék, ahogy jelenleg is teszem. Maximum a párommal, családommal (saját gyerek) de majd azt is csak későbbi éveimben.
egyedül, Pest 50km-es körzetében..
vagy inkább a párommal, Pest 50km-es körzetében.
- Budapest egy élhetetlen sz*r lett, az agglomerációt is beleértve, ezért egyértelmű, hogy vidék. Olyan a munkám, hogy nem lenne gond.
- Egyedül. Szeretem a szüleimet, gondoskodom róluk, amíg szükségük lesz rá, de az biztos, hogy soha senkivel nem akarom már megosztani a mindennapokat.
Jelenleg lakótársakkal élek, a párom is velem élt.
Most nagy fordulatot vett az életem, mert a párommal szétmentünk és a lakotarsaim is költöznek, akik a barátaim.
Mivel most rosszul vagyok, jelenleg szívesen tartanám azt az állapotot, hogy továbbra is társaságban éljek, de ez majd elmúlik, nagyon régóta vágyom az önállóságra.
Szóval ez komplex kérdés nálam.
Szeretnék élni egyedül, továbbra is Budapesten.
Hosszútávon viszont a párommal szeretnék élni, ha lesz még valaha.
Budapestet szeretem, de ha van jó munkalehetőség, vidéken is laknék, kertesházas övezetben.
Csak mindenképp olyan környéken, ahol ki lehet mozdulni, vannak a közelben hegyek, kirándulóhelyek, szép városok.
Egy eldugott kis falucskában elunnám magam, nem vagyok egy otthon ülő típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!