Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért nem mehetem vele együtt...

Miért nem mehetem vele együtt lakást nézni?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt eljött az összeköltözés ideje párom kinézett egy lakást amit ma megy megnézni, de megkèrt hogy ne menjek mert szerinte túl sokan lennénk mert a család gyerekekkel az ingatlanos és ő zsúfolt lenne ....

Szomorú vagyok és bánt hogy kihagy ebből

Mert annyira gagyi kifogásnak tűnik ez az egész

Mit gondoltok erről

Tényleg ez lehet az oka vagy valami más

2019. aug. 27. 15:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem is az a lenyeg, hogy mi az oka, hogy kihagy ebböl, hanem, hogy egyaltalan hogyan alakulhatott ki ugy a kapcsolatotok, hogy egy ilyen nagy dologban egyedül döntsön. Te is ott fogsz lakni, jogod van latni, mielött beköltözöl!
2019. aug. 27. 16:01
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Albérlet vagy saját lesz?

Ő fizeti egyedül vagy közösen?

2019. aug. 27. 16:04
 3/17 A kérdező kommentje:

Saját lesz de ő fizet mindent

vett fel hitelt is

De ha beköltöznènk fizetnék minden mást

Csak nem értem a dolgot megnézni még meglehet közösen

Engem bánt akkor is hogy kihagyott

2019. aug. 27. 16:05
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Na akkor ezért nem akarta szerintem, hogy vele menj. Gondolom nem akarta, hogy beleszólj a választásába. Ha ott fogsz lakni, még szép, hogy beleadsz a költségekbe...
2019. aug. 27. 16:08
 5/17 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az ő pénze ezt neki is megmondtam hogy ő válasszon a tiéd lesz én csak elmentem volna vele de nem szóltam volna bele semmibe se
2019. aug. 27. 16:12
 6/17 anonim ***** válasza:
97%

Pontosan leírtad az okát, a gyerekek ott rohangásznak és nem tud rendesen figyelni arra amit beszél az ingatlanos vagy a tulaj. Egyszerűen elvonjátok a figyelmét és lehet, hogy valami fontos dolog felett elsiklana a figyelme.

Majd megnézitek közösen is, csak szeretne nyugodtan, figyelmesen megbeszélni és átnézni.

7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ismer téged!
 8/17 anonim ***** válasza:
41%
Nem beleszolni akart, hanem megnezni. 3 eve együtt vannak, ezert ez kicsit erös, hogy kizarja ebböl.
2019. aug. 27. 16:13
 9/17 anonim ***** válasza:
41%

Én azt nem értem, hogy miért nem közös lesz?

Nem gondolom egyébként, hogy neked közöd lenne ahhoz, hogy ő milyen lakást vesz. Ha egyedül akarja intézni, akkor joga van hozzá, és szerintem ez nem kérhető számon rajta.

2019. aug. 27. 16:20
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha hitelt is felvett, akkor legalább 20 évre elköteleződött,

ergo a lakása meglesz még 20 év múlva is.

Az viszont egyáltalán nem biztos, hogy te is...

2019. aug. 27. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!