Ti laknátok együtt a nagyszülőkkel?
Figyelt kérdés
Korábban 1 évig, amíg újítottuk a lakásunkat laktunk velük és azt kell mondanom, hogy jól elvoltunk. Persze mindenkinek vannak bónái, alkalmazkodni kell egymáshoz, de összességben nem volt gond. Félve jöttem, de majd hogy nem sajnálkozva mentem.
Most eladjuk a lakásunkat, hogy családi házat vegyünk, de felmerült a visszaköltözés gondolata, mivel nagy a szülői ház. Változás::: - - - van 1 fél éves gyermekünk és tervezünk tesót is. Ez a helyzet más lenne...Aki így él kíváncsi lennék a tapasztalatára.
2019. máj. 9. 22:10
3/7 anonim válasza:
Nem. Van az a mondás vagy mi, hogy olyan távol kell lakni a rokonoktól, hogy papucsban ne tudjanak átcsoszogni. Nagyon bölcs és hasznos tanács!
4/7 anonim válasza:
Igen, átmenetileg, max 2-3 év.
Ennél tovább és/vagy gyerekkel kizárt.
5/7 anonim válasza:
Az én szüleim is normálisak voltak, amíg nem született meg az első unoka, tök nyugiban éltünk egymás mellett (külön bejáratú lakrészben). Mióta a nagyobb gyerek megszületett, anyám megkattant, és kibírhatatlan. Épp házat veszünk és költözünk. Szóval én nem ajánlom.
6/7 anonim válasza:
Átmeneti időre, ha egyébként korábban már jól kijöttetek, miért ne? Ilyen helyzetben, mint a tiéd pár hónap simán belefér! Más lenne a helyzet, ha végleges megoldásról lenne szó, de így teljesen rendben van.
7/7 anonim válasza:
Igen. Nekem nagyon közeli viszonyom volt a nagyszüleimmel, imádtam őket és ők is engem. Mindent megadnék, hogy éljenek, s ha kell, egy házban élnék velük :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!