Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért nem mehetem vele együtt...

Miért nem mehetem vele együtt lakást nézni?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt eljött az összeköltözés ideje párom kinézett egy lakást amit ma megy megnézni, de megkèrt hogy ne menjek mert szerinte túl sokan lennénk mert a család gyerekekkel az ingatlanos és ő zsúfolt lenne ....

Szomorú vagyok és bánt hogy kihagy ebből

Mert annyira gagyi kifogásnak tűnik ez az egész

Mit gondoltok erről

Tényleg ez lehet az oka vagy valami más

2019. aug. 27. 15:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

" én csak elmentem volna vele de nem szóltam volna bele semmibe se"

Ő ismer téged és tudja, hogy nem bírtál volna csendben maradni.

2019. aug. 27. 16:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ha saját lakásomról van szó, én se biztos, hogy elhívnék bárkit, hogy ott kotnyeleskedjen.

Se testvért, se anyát, se barátnőt, ha tudom hogy nem tudnak érdemben hozzá adni a vásárláshoz. Pont mint ahogy egy üzleti tárgyalásra sem viszem be a pereputtyot.

2019. aug. 27. 18:56
 13/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem szeretné, hogy akár pro vagy kontra befolyásold, csak finoman akarta tudtodra adni, hogy ő akar dönteni, a saját lakásáról.
2019. aug. 27. 19:27
 14/17 anonim ***** válasza:
72%

16:20

"Én azt nem értem, hogy miért nem közös lesz?"

Mert azé lesz a lakás, aki a saját pénzén megveszi!

Bár sok nő úgy gondolja, hogyha már 2x ott aludt, akkor már joga van a lakásra.

Azután felébrednek a bilibe lógó kézzel...

2019. aug. 28. 13:57
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmegyek, hogy megnézzek egy lakást, amit majd én fogok kifizetni, én sem szeretném, ha ott lábatlankodnának körülöttem a rokonok, barátok, ismerősök. Nem tíz deka felvágottat fogok venni, hanem egy 20 éves beruházásra készülök, más se hiányzik, mint az okoskodás.
2019. aug. 29. 15:10
 16/17 anonim ***** válasza:
26%

Fura, de két oldala van ennek egyértelműen.

Az egyik az, hogy az ő pénze, az ő lakása. Külső behatás nélkül szeretne dönteni, ami egyértelmű és rendben van.

Az viszont egy picit ciki, hogyha veled tervezi az életét, akkor miért gondolkodik ennyire csak "magában". Az ő lakása lesz, de te már hozzá tartozol, tehát fontosnak kellene lennie a te véleményednek is, ha igazán veled tervez, akkor nem lehetne ennyire én központú.

Nekem ez fura lenne és nem is tudom hogyan álljak az egész helyzethez, hiszen érthető, hogy ő akar dönteni a pénze sorsáról, de hol kerülök én a képbe? Vagy a közös életünk?

Őszintén örülök, hogy mi mindenben felesben vagyunk benne.

2019. aug. 31. 19:24
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"de hol kerülök én a képbe?"

Onnan kerülsz a képbe, amikor majd a pénz felét leteszed az asztalra.

Vagy te hogyan tervezed nőként a közös jövőt??

Mindent mindig a férfi fizessen?

2019. szept. 1. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!