Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mit jelent az, ha egy étterem...

Mit jelent az, ha egy étterem lmbtq barát?

Figyelt kérdés
Nyilván nem ítéli el az lmbtq embereket, de pontosabban mit takar? A melegek kedvükre csókolózhatnak, meg nyalakodhatnak, foghatják egymás kezét vagy mi?

2021. ápr. 13. 20:58
1 2
 1/15 anonim válasza:
92%

Elég furcsa, hogy ezt külön így kiemelik. Én sértésnek venném, ha lmbtq közösségbe tartoznék. Kb. mintha kiírnák, hogy állatbarát a hely.

Lehet, hogy a homofóboknak szól vagy szimplán a heteróknak, hogy itt ilyen is van.

2021. ápr. 13. 21:03
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Lehet van transz mosdo is.
2021. ápr. 13. 21:03
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Hol láttál ilyet?
2021. ápr. 13. 21:14
 4/15 A kérdező kommentje:
4, inkább te vagy a genetikai hulladék, hogy beszélhetsz így emberekről? Ki kell ábrándítsalak, nem lesz semmilyen balhé, az emberek többsége ma már elfogadja őket, szóval ha a gyűlölködő nyuggerek (vagy az agyilag múlt században ragadtak) kirobbantanának valami balhét azt a saját kárukra tennék. ;)
2021. ápr. 13. 21:53
 5/15 A kérdező kommentje:

6, hát téged nem neveznélek embernek, szóval elhiszem, hogy nem érted az embereket, ha te nem vagy az. :D

Őszintén kívánom neked, hogy a következő életedbe (már ha van ujjászületés) melegnek szüless vagy derüljön ki az egyik rokonodról, hogy meleg, akkor megtudod, hogy ők még nálad is normálisabbak, mert nem a szexualitás teszi az embert, hanem a viselkedés, ami nálad sajnos alpárian bunkó.

2021. ápr. 13. 21:59
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
Valószínűleg azt, hogy a tulaj(ok) és/vagy az alkalmazottak egy része meleg. És, ha már így alakult, akkor nem titkolják, hanem próbálnak vele kitűnni a tömegből és megcélozni a melegeket legfőbb célközönségként. Ez is egy marketing stratégia, mondjuk vidéken biztos bukás lenne, de akkor is egy stratégia. Budapesten lehet akkora meleg közösség, hogy működhessen.
2021. ápr. 13. 22:21
 7/15 anonim ***** válasza:
62%

Vannak 'meleg' vendeglato helyek ... valahogy csak jelezni kell, hogy mindenki kiismerje magat az eletben.

Vegaknak is biztos van etterem, ahol nincs hus ... azt is biztos jelolik valahol a bejaratnal.

2021. ápr. 13. 22:45
 8/15 A kérdező kommentje:
6-os, pont egy vidéki étteremnél láttam, hogy lmbtq-barát. Sőt, egy kisebb városban levő kocsmánál meg étteremnél.
2021. ápr. 13. 23:21
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
azt is jelenti,h ogy egyszeren nem előítéletesek. magyarországon sajnos az az alaphelyzet hogy az lmbtq tagjait diszkriminálják, akár be se engedik az éttermbe, vagy pl nem ülhetnek ablakhoz hogy ne ltászanak stb. A "barát" jelenthet annyit is hogy normálisan kezelik
2021. ápr. 14. 16:16
 10/15 anonim ***** válasza:
34%

#9 Hogy diszkriminálják az lmbtq embereket azokon a helyeken, ahol nincs ez kiírva? Mármint ha én mondjuk bemegyek a kocsmába, és kérek egy sört, a csapos honnan tudja, hogy én most hetero vagyok, vagy meleg, vagy nőnek érzem magam, vagy akármi? Ha nem a megszokott módon öltözködöm, az sem kell, hogy azt jelentse, hogy lmbtq vagyok. Ha egy másik pasassal ülünk be kettesben, az sem jelenti, hogy melegek vagyunk.

Szóval elmondod nekem, hogy hogy valósul meg ez a diszkriminálás, meg hogy nem engedik be őket? Nem kötözködésből kérdezem, komolyan érdekel!

2021. ápr. 14. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!