Mit jelent az, ha egy étterem lmbtq barát?
Elég furcsa, hogy ezt külön így kiemelik. Én sértésnek venném, ha lmbtq közösségbe tartoznék. Kb. mintha kiírnák, hogy állatbarát a hely.
Lehet, hogy a homofóboknak szól vagy szimplán a heteróknak, hogy itt ilyen is van.
6, hát téged nem neveznélek embernek, szóval elhiszem, hogy nem érted az embereket, ha te nem vagy az. :D
Őszintén kívánom neked, hogy a következő életedbe (már ha van ujjászületés) melegnek szüless vagy derüljön ki az egyik rokonodról, hogy meleg, akkor megtudod, hogy ők még nálad is normálisabbak, mert nem a szexualitás teszi az embert, hanem a viselkedés, ami nálad sajnos alpárian bunkó.
Vannak 'meleg' vendeglato helyek ... valahogy csak jelezni kell, hogy mindenki kiismerje magat az eletben.
Vegaknak is biztos van etterem, ahol nincs hus ... azt is biztos jelolik valahol a bejaratnal.
#9 Hogy diszkriminálják az lmbtq embereket azokon a helyeken, ahol nincs ez kiírva? Mármint ha én mondjuk bemegyek a kocsmába, és kérek egy sört, a csapos honnan tudja, hogy én most hetero vagyok, vagy meleg, vagy nőnek érzem magam, vagy akármi? Ha nem a megszokott módon öltözködöm, az sem kell, hogy azt jelentse, hogy lmbtq vagyok. Ha egy másik pasassal ülünk be kettesben, az sem jelenti, hogy melegek vagyunk.
Szóval elmondod nekem, hogy hogy valósul meg ez a diszkriminálás, meg hogy nem engedik be őket? Nem kötözködésből kérdezem, komolyan érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!