Lehetek szakács ha kicsit válogatós vagyok?
Figyelt kérdés
Érdekel a gasztronómia viszont hogy kóstoljam meg amit készítek ha nem eszek meg bizonyos alapanyagokat.Pl a hagymát és még ráadásul tejsavó allergiás van úgyhogy a tejtermékeket sem fogyaszthatom.Engedjem el ezt a szakmát?2021. ápr. 26. 00:40
11/11 anonim válasza:
Továbbra is fenntartom, hogy nem szükséges megkóstolni a dolgokat. Az ízlelés és a szaglás rokon érzékszervek, gyakorlatilag a fűszerezést illatról meg lehet állapítani, hogy megfelelő-e, a sózás pedig egyértelmű, aki tud főzni, ismeri az arányokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!