Mit tegyek, ha a baratom nagyon válogatós?
A fiúk sajnos ilyenek.
Ezt anyaként mondom.
Pár kedvenc kaján kívül semmi.
Van amit nem is akar megkóstólni.Rendel egy pizzát.
Múltkor jött haza a barátnőjét ők ezen kaptak össze, hogy a lány főzött.Nem akarta megenni.
Duzzogva jött haza, hogy nem rendelhetet pizzát.
És nem azért ilyen mert nem főzünk itthon sokféle ételt.
Nem tudom mitől alakult ez így.
A másik gyerekem lány.Ő mindent
megeszik.Keleti konyha,vagy mediterán, minden jöhet.
Na és, ha ő csirkemellet akar enni, hadd egyen. Amíg nem bunkó, és nem várja el, hogy főzzetek külön neki...
Egyébként ha egyszer összeköltöztök, ez úgyis fog változni. Mindketten hozzátok a saját szokásaitokat, és majd összecsiszolódtok.
Párom az évek alatt rengeteg mindent megeszik vagy legalább megkóstol, amit otthon nem, és én is teljesen másképp főzök mostanra, mint anyám. Egyszerűen kialakultak a saját szokásaink.
Nem kell összeönteni ezeket.
A mézes-mustáros csirkét lehet a tányérban összekeverni a mártással, neki meg magában adnia csirkét.
Diós halnál is lehet egy szeletet neki natúran sütni, nem kell összediózni.
Nem értem, mi ebben a bonyolult, vagy milyen ötletelés kell...
Meg mondjuk meg lehetne kérdezni tőle, mit szeret enni....
Találkoztam evvel a jelenséggel a lányom egy vasárnap elhozta a barátját bemutatni. Vasárnapi ebéd ahogy kell és azt mondja a fiú hogy náluk vasárnap bundás kenyér szokott lenni azt enne.
Mondtam neki de most nem otthon vagy jó étvágyat !
Na most ő a lányom férje már 6-éve .
Ne főzz neki, vagy ne hívd meg legközelebb ebédre/vacsira.
Gyorsan túladnék az ilyen baráton, ha most hozzászokik, hogy mindig csak az van, amit ő szeret, később már komoly problémák lehetnek, amennyiben esetenként mást teszel az asztalra. Édesanyuka elkényeztetett fiacskája, válogasson otthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!