Egy jó szakács is lehet néha válogatós?
Egy fine dining étterem séfjénél vajon sosincs olyan, hogy egy alapanyagot egyszerűen nem kedvel?
Hogy készít finom ételt spárgából, ha ő maga nem kedveli az ízét, ugyanakkor szezonban szinte elvárás a vendégek részéről, hogy legyen ilyen a menüsoron?
Nincs köze a 2-nek egymáshoz. Attól, hogy mondjuk nem szeretem a spárgát, vagy a pacalt, még tudnom kell, hogy hogyan kell elkészíteni, és meg kell tudnom határozni, hogy mikor jó.
Azt, hogy nem szeretem, a kutyát nem érdekli. Nem hobbiból főzök, hanem a fizetésemért.
Ezt elég könnyen külön lehet választani. Nem sok ilyen jellegű problémával találkoztam, pedig jó sok szakácsot ismerek.
Egyébként igen, persze, lehet válogatós, tehát nem azt eszi ebédre, amit nem szeret. :)
De pont azért mert "jó" szakács, nem hátráltatja a saját ízlése a vendégek kárára, és a nem kedvelt dolgokat is jól el tudja készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!