Lehet, hogy hülyekérdés, de a gyorséttermek (Burger King, Pizza Hut, KFC, McDonald's) alkalmaznak szakácsokat is?
Saját tanfolyamokon képzik őket.
Burger/Mekiben mindent IS csinálsz, szóval nem nagyon lehetsz csak szakács, a KFCben a szakácsok csak azok általában, a pizza hutot nem ismerem ilyen téren - amig étterem volt, természetesen voltak szakácsaik, az új gyorskajás rendszer óta nem ettem ott.
Nem alkalmaznak szakácsot. Van saját képzés, többféle munkakörre, (egyik se szakács) de az mind speciálisan az adott hely igényeire van szabva.
Gondolom elmehet oda dolgozni egy szakács is, ha mazochista, de nyilván oda nem az ő tudása kell.
Köszi a válaszokat! És szerintetek előny vagy inkább hátrány egy ilyen helyre való jelentkezésnél, ha valakinek szakács szakmája van?
Szerintem amúgy nem feltétlenül mazohista az a szakács aki ilyen helyre akar menni 150 nettóért, heti 5 napot, 8 órában dolgozni...
Pl. ha csak 8 általánossal rendelkezik, de szeretne érettségizni levelezőn, majd egyetemre is járna, szintén levelezőn, akkor alig ha akad jobb lehetősége.
Lehet, hogy elmehetne heti 4 napban 12 órázni, vagy heti 5 napban 10 órázni valahova, ténylegesen szakácsként... Olyan 200-250 nettóért, de lehet hogy a jövőben inkább mást szeretne és ilyen munka mellett lehetetlen változtatni.
Akik elkészítik az alaptermékeket amiket kivisznek az éttermekbe általában fagyasztva, azok közt valszeg van szakács meg ilyesmik.
Még a hagyma is szárítva megy ki az éttermekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!