Hogy legyek kevésbé válogatós?
Figyelt kérdés
Elég sok ételtől undorodom. Meg lehet ezt valahogy szüntetni?2020. jún. 12. 22:39
1/4 anonim válasza:
Menj vissza az alapokhoz. Amit a babák esznek. Nézz szét milyen bébiételek vannak. Tökfőzelék, répafőzelék, almapüré, cékla, krumpli. Ezeket egyed először. Aztán húst. Ha külön-külön undorodnál ezektől, egyed bébiétel formájában, ott minden össze van turmixolva.
2/4 anonim válasza:
#1-es Ettél már bébiételt? Kevés undorítóbb dolog van felnőtt számára, mint az!
Kóstolgass. Minden héten nézz ki magadnak valamit, és nyersen, főzve, sütve, rántva próbáld megenni.
Mi az ami undorít?
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Hát elég sok főtt zöldséget undorítónak találok annak ellenére, hogy van amelyiket nyersen megeszem. (Pl: paprika, paradicsom, karalábé, hagyma.)
2020. jún. 13. 17:59
4/4 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki, hogy rendelj tengeriherkentyűs pizzát; vagy nemtom, szóval elég, hogy ha csomó mindent rádobnak egyszerre egy pizzára. :):):) De még amúgy tényleg, külön-külön is lehet jó, ha próbálgatod a kajákat; pl a zöldségeket nyersen. Meg amúgy kotyvasszál különböző féle ételeket; én pl már egy ideje egy frankfurti levesre vágyom; most már lesz valamikor. :):) Egyébként látok itt képeket róla neten, van olyan fénykép, ahol hasonló a színe, mint ahogy én megszoktam, tehát az alapján fogom csinálni. :) Tehát, ahol a recepthez mellékelt képen hasonló a színe, az állaga. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!