Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy legyek kevésbé válogatós?

Hogy legyek kevésbé válogatós?

Figyelt kérdés
Elég sok ételtől undorodom. Meg lehet ezt valahogy szüntetni?

2020. jún. 12. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Menj vissza az alapokhoz. Amit a babák esznek. Nézz szét milyen bébiételek vannak. Tökfőzelék, répafőzelék, almapüré, cékla, krumpli. Ezeket egyed először. Aztán húst. Ha külön-külön undorodnál ezektől, egyed bébiétel formájában, ott minden össze van turmixolva.
2020. jún. 12. 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

#1-es Ettél már bébiételt? Kevés undorítóbb dolog van felnőtt számára, mint az!

Kóstolgass. Minden héten nézz ki magadnak valamit, és nyersen, főzve, sütve, rántva próbáld megenni.

Mi az ami undorít?

2020. jún. 12. 23:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Hát elég sok főtt zöldséget undorítónak találok annak ellenére, hogy van amelyiket nyersen megeszem. (Pl: paprika, paradicsom, karalábé, hagyma.)

2020. jún. 13. 17:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld ki, hogy rendelj tengeriherkentyűs pizzát; vagy nemtom, szóval elég, hogy ha csomó mindent rádobnak egyszerre egy pizzára. :):):) De még amúgy tényleg, külön-külön is lehet jó, ha próbálgatod a kajákat; pl a zöldségeket nyersen. Meg amúgy kotyvasszál különböző féle ételeket; én pl már egy ideje egy frankfurti levesre vágyom; most már lesz valamikor. :):) Egyébként látok itt képeket róla neten, van olyan fénykép, ahol hasonló a színe, mint ahogy én megszoktam, tehát az alapján fogom csinálni. :) Tehát, ahol a recepthez mellékelt képen hasonló a színe, az állaga. :)
2020. júl. 9. 22:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!