Mi van akkor ha étteremben a fogyasztásom után nem tudok fizetni?
Felhívsz valakit, hogy hozzon pénzt, vagy hozza el a bankkártyádat!
Otthagysz valami értéket zálogban, míg visszajössz a pénzzel!
Ottmarad a partnered, míg hozod a pénzt!
Hidd el bármelyik megoldással jobban jársz, mert ha egyiket sem választod, akkor kihívják a rendőrt.
Ha gyakran jársz oda, akkor valószínűleg elmondhatod bocsánatkérések közepette, hogy mi a szitu, de mindjárt hazaugrasz és hozod a pénzt. El fogják ezt fogadni.
Ha nem ismernek téged, akkor ugyanez, csak felajánlod, hogy addig otthagyod személyidet/telefonodat/akármit, plusz írsz egy papírt a tartozásodról, amíg vissza nem érsz.
Vagy felhívsz valakit, hogy segítsen és fizesse ki neked. Vagy ha többen vagytok, akkor az egyikőtök marad, amíg a másik elmegy pénzért.
Én a fodrászommal jóban vagyok, nála simán csak megmondanám, hogy mindjárt jövök, hozok pénzt.
Étterembe nem szoktam egyedül járni, szóval valaki ottmaradna amíg a másik elszalad pénzért.
A lényeget már megválaszolták, csak a teljesség kedvéért azt azért hozzátenném, hogy személyit, vagy bármi más hivatalos okmány zálogba adni is és átvenni is tilos, és büntetendő!
Szóval alapból el se fogadhatják, de ha mégis, és úgy alakul, hogy mégis rendőrség a vége, és ez kitudódik, akkor mindkét felet megbüntetik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!