Wasabi étteremben akkor mennyi a korlátlan fogyasztás?
Sziasztok, nem tudok ezen kiigazodni. Esetleg aki mostanában volt az étteremben az segíthetne.
Az a problémám, hogy le van írva hogy mennyibe kerül az ebéd, a vacsora tehát logikusnak tűnik hogy az a korlátlan fogyasztás, nem? Különben honnan tudnák hogy én 6000 Ft-ért fogok étkezni?
Viszont alatta van a "TEPPANYAKI MENÜ", ami 8000 Ft, ha a Teppanyaki akcióra rákattintok, kiírja hogy korlátlan fogyasztás 1000 Ft-tal olcsóbb ha előre foglalok asztalt. Akkor most a fölötte lévő "ebéd" és "vacsora" ára az mire vonatkozik? Gondolom nem a korlátlan fogyasztásra, mert akkor nem lenne alatta a Teppanyaki menü, na meg senki nem hülye hogy 8000 Ft-ért egyen, amikor 6000 Ft-ért is tud.
Aki elmagyarázná annak nagyon megköszönném.
Nehéz volt, de megfejtettem a rejtvényt. Minden annyiba kerül, amennyit kiírtak. A teppanyaki menüben japán grill ételek szerepelnek, ahogy írják is. Az drágább.
Senki nem hülye hogy... Otthon a vizes zsemjével is jól lehet lakni.
A korlátlan ételfogyasztás nem jelenti azt hogy bármit ehetsz, hanem azt amit eléd raknak, abból bármennyit ehetsz.
Ebéd 6k
Vacsora 7k
Ha hétvégén mész, akkor 7k egész nap. Ez annak az ára, amikor oda ültetnek az asztal mellé és azt ehetsz, amit a szalagon látsz, illetve a tabletről rendelhetsz is a szalagra. Annyit ehetsz, amennyi beléd fér.
Sosem próbáltuk a Teppanyaki menü, ha nem voltál még ilyen jellegű étteremben, akkor először javasolnám a szalagos rendszert. Amúgy gondolom ez a menü és is olyan, mint a normál.
Sziasztok köszönöm a válaszotokat!
Azóta nekem is sikerült megfejtenem!:D Az étteremnél kiírja hogy mit is tartalmaz az ebéd meg a vacsora pl running sushi & wok, és pont ugyanilyen nevű opció van a "szolgáltatások" menüpontban. Ott rendesen leírják ezt a félét is, na meg a teppanyaki menüt is.
Még egyszer köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!