A trófea grill hétvégén 5.500. -/fő korlátlan étel-ital, ami szerintem nagyon sok, valaki ajánlana ehhez hasonló választékú éttermet Bp-en, de olcsóbbat?
Kedves Kérdező, ha a Trófeában akarsz enni, én ajánlom a Király utcai, Margit körútit vagy a Visegrádit. Nem tudom hányan mennétek, de nagyon finom a kaja itt. Az ár kicsit drágább, 5999 Ft a hétvégén, de van gyerekkedvezmény (12 év alatt ingyenes) és szülinapi torta akció is (ingyen tortát kapsz ajándékba)
Ha nem hétvégén mennétek, illetve jó a későbbi vacsoraidőpont is, 1000 Ft kedvezményt adnak 21.00-tól és éjfélig lehet maradni. Hétköznap este 21:00-tól 4499 Ft vasárnap pedig 4999 Ft. Nekünk nagyon bejött! Nekünk könnyen megközelíthetőek is. Most ha jól tudom csütörtök, péntek este van valami speciális menüakció is a Visegrádi u ban. Érdeklődjétek meg esetleg.
Ha szépen szeretnétek mindent végigkóstolni, előétel, leves, főétel, desszert és még inni is, máshol sem olcsóbb sajnos, sőt! Általában az italokkal srófolják fel az árat. Itt meg minden benne van az árban.
Más éttermet nem nagyon tudok ennyiért.
Érdemes megnézni még belvárosi éttermeket, sok új hely is nyílt. A Funzine-ban nagyon jó kuponok is vannak sok helyre. Jó szórakozást és kellemes vacsorát nektek!
Oktogon bistro ill ugyanez a Széll Kálmán téren valami más néven - 1290/fő de kicsit kisebb a választék: 2-3 féle leves, kb 10féle főétel, meg sültespult, 2-3 féle desszert stb....viszont az ital nem korlátlan.
Bistro 53 a Király utcában 1190/fő, szintén kisebb választékkal sajnos :\
A Trófea egy hatalmas lehúzás, ennek ellenére hatalmas a tömeg (amit én személy szerint utálok), s az ár dacára nem igazán minőségi az ételválaszték sem. Mondjuk reálisan gondolkozva nem is lehet az.
Nyilvánvaló, hogy az ilyen helyeken a maradék fogalma ismeretlen...
Nem ajánlom, ennyi pénzért - főleg, ha ketten mentek - sokkal minőségibb helyen is tudtok enni, ugyanakkor egyszer-egyszer érdemes kipróbálni.
Az Oktogon Bisztró / Széll Kálmán Bisztró szerintem szót sem érdemel.
1 390 Ft - azt hiszem - az ital nélküli menüjük, el lehet képzelni, hogy akkor mennyi lehet az alapanyagok ára (hiszen az alkalmazottak béréről vagy a rezsi költségeiről, adott esetben az étterem bérleti díjáról is gondoskodniuk kell), mondjuk ők egyértelműen az italokon akarják behozni a profitot (380 Ft 2 dl kóla), de úgy vélem, hogy hosszútávon nem lehet eredményes egy ilyen modell, hacsak nem valami más "vállalkozásnak" a fedőtevékenysége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!