Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A trófea grill hétvégén...

A trófea grill hétvégén 5.500. -/fő korlátlan étel-ital, ami szerintem nagyon sok, valaki ajánlana ehhez hasonló választékú éttermet Bp-en, de olcsóbbat?

Figyelt kérdés

2014. jan. 19. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Ha számít az ár, és nem a féktelen zabálás a cél, akkor van egy rakás étterem, ahol jobbat ehetsz olcsóbban, mint amit a Trófeánál adnak. De ilyen korlátlan zabálós helyből nem ismerek olyat, ami jobb lenne, pedig nem lenne nehéz. a Trófea kimondottan semmilyen - semmi emlékezetes kaja nincs ott, az egyetlen lényeg a mennyiség, de ha zabálni akar menni az ember, akkor minek étterembe menni?
2014. jan. 19. 20:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért a zabáláson lovagolsz. Mi nem zabálni mennénk (otthon sem szoktunk zabálni), hanem ENNI csak többféle ételt (kis adagokban) szeretnénk kipróbálni és ez normál étteremben vagyon lenne. Egy kis előétel, egy kis leves, 2-3 féle főétel (kis adagban) sajtok, desszert, nem zabálás, hanem kellemesen eltöltött 2 óra a feleségemmel! Normál étteremben csak egész adagok vannak és egy ilyen ételsor 10.000/fő lenne minimum...
2014. jan. 22. 14:50
 3/8 anonim válasza:
72%

Kedves Kérdező, ha a Trófeában akarsz enni, én ajánlom a Király utcai, Margit körútit vagy a Visegrádit. Nem tudom hányan mennétek, de nagyon finom a kaja itt. Az ár kicsit drágább, 5999 Ft a hétvégén, de van gyerekkedvezmény (12 év alatt ingyenes) és szülinapi torta akció is (ingyen tortát kapsz ajándékba)

Ha nem hétvégén mennétek, illetve jó a későbbi vacsoraidőpont is, 1000 Ft kedvezményt adnak 21.00-tól és éjfélig lehet maradni. Hétköznap este 21:00-tól 4499 Ft vasárnap pedig 4999 Ft. Nekünk nagyon bejött! Nekünk könnyen megközelíthetőek is. Most ha jól tudom csütörtök, péntek este van valami speciális menüakció is a Visegrádi u ban. Érdeklődjétek meg esetleg.

Ha szépen szeretnétek mindent végigkóstolni, előétel, leves, főétel, desszert és még inni is, máshol sem olcsóbb sajnos, sőt! Általában az italokkal srófolják fel az árat. Itt meg minden benne van az árban.

Más éttermet nem nagyon tudok ennyiért.

Érdemes megnézni még belvárosi éttermeket, sok új hely is nyílt. A Funzine-ban nagyon jó kuponok is vannak sok helyre. Jó szórakozást és kellemes vacsorát nektek!

2014. jan. 22. 16:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Oktogon bistro ill ugyanez a Széll Kálmán téren valami más néven - 1290/fő de kicsit kisebb a választék: 2-3 féle leves, kb 10féle főétel, meg sültespult, 2-3 féle desszert stb....viszont az ital nem korlátlan.

Bistro 53 a Király utcában 1190/fő, szintén kisebb választékkal sajnos :\

2014. jan. 26. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Oktogon bistro tényleg jó, ha még aktuális a kérdés. Vagy a Rákóczi grillház, nekem az a kedvencem, 2500-3000 értékben van korlátlan ételfogyasztás, az alkoholmentes italok pedig kb 100/ dl áron mennek.
2014. jan. 28. 06:49
 6/8 anonim válasza:
100%

A Trófea egy hatalmas lehúzás, ennek ellenére hatalmas a tömeg (amit én személy szerint utálok), s az ár dacára nem igazán minőségi az ételválaszték sem. Mondjuk reálisan gondolkozva nem is lehet az.

Nyilvánvaló, hogy az ilyen helyeken a maradék fogalma ismeretlen...

Nem ajánlom, ennyi pénzért - főleg, ha ketten mentek - sokkal minőségibb helyen is tudtok enni, ugyanakkor egyszer-egyszer érdemes kipróbálni.

Az Oktogon Bisztró / Széll Kálmán Bisztró szerintem szót sem érdemel.

1 390 Ft - azt hiszem - az ital nélküli menüjük, el lehet képzelni, hogy akkor mennyi lehet az alapanyagok ára (hiszen az alkalmazottak béréről vagy a rezsi költségeiről, adott esetben az étterem bérleti díjáról is gondoskodniuk kell), mondjuk ők egyértelműen az italokon akarják behozni a profitot (380 Ft 2 dl kóla), de úgy vélem, hogy hosszútávon nem lehet eredményes egy ilyen modell, hacsak nem valami más "vállalkozásnak" a fedőtevékenysége...

2014. márc. 25. 14:06
 7/8 anonim válasza:
Békásmegyeren Rózsalugas étterem 1290 ft
2015. aug. 3. 20:47
 8/8 Süle Dominik ***** válasza:
Prémium Royal étterem Timur utca 94
2015. nov. 22. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!