NetPincéres és egyéb házhoz szállításos rendeléskor minden étteremben csak 5ezer feletti összeget lehet SZÉPkártyával kifizetni? Vagy most, hogy csak házhoz lehet kérni ételt, ott fogyasztani nem, így lejjebb viszik?
Figyelt kérdés
Pár helyen már próbáltuk (még a vírushelyzet előtt) így, ezek főleg kisebb éttermek/pizzériák voltak, nem étteremláncok vagy nagyobb cégek. Mindenhol csak 5ezer Ft felett engedték volna a SZÉP kártyával való fizetést.
Most, hogy ismét bezár az összes étterem ez továbbra is így fog működni, vagy lehet kisebb összeget is fizetni erről a kártyáról? Sok helyen kiírva se látom, hogy egyáltalán elfogadják-e, ezért gondoltam, hogy megkérdezem itt, mert telefonálgatni pénzért nem szeretnék...
2020. nov. 9. 22:30
1/4 anonim válasza:
Én gyakran rendelek - és fizetek SZÉP kártyával - özezet forint alatt is.
3/4 anonim válasza:
En ilyesmit nem tapasztaltam, 5 ezer alatt is lehet rendelni altalaban. Amugy a netpinceren ha szurod a keresest, ott be lehet jelolni a szep kartyas opciot is, igy egyszerubb.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2020. nov. 10. 20:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!