Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ma reggel a Burger Kingben...

Ma reggel a Burger Kingben reggeliztem baconos tojásos szendvicset, krumplit és tejeskávét - mennyire vagytok most irigyek?

Figyelt kérdés
febr. 15. 12:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire... 🙄😒😒
febr. 15. 12:40
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogy reggel en feloltozzek es elmenjek valahova ezekert, hat azert penzt kellene kapjak, nem hogy irigyeljem hogy te odamesz es fizetsz is.
febr. 15. 12:42
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Mire irigykedjek? Egy gyorsétteremben ettél, hűha....
febr. 15. 12:44
 4/21 anonim válasza:
78%
A kaját irigylem, de ahogy a kettes is írja ki nem mozdulnék érte.
febr. 15. 12:57
 5/21 anonim ***** válasza:
79%
Én nagyon
febr. 15. 13:07
 6/21 anonim ***** válasza:
79%
Bár én palacsintát ettem
febr. 15. 13:07
 7/21 anonim ***** válasza:
33%
Egyszer nagyon elakarok menni egy reggelizőbe de úgy hogy korán kelni és ott kezdeni a napot. Valahogy úgy hogy ne kelljen sokat utazni vagy sétálni onnan ahol aludtam de ez lehetetlen
febr. 15. 13:08
 8/21 anonim ***** válasza:
91%
Csicska vagy, a menők a MekkDonáldszban esznek!
febr. 15. 13:09
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom egész hónapban erre spóroltál, vagy tényleg nem értem, hogy miért dicsekedsz vele. Inkább szánalmasnak tartalak.
febr. 15. 13:46
 10/21 anonim ***** válasza:
94%
Ma reggel fostam egy hatalmasat, telefröcsköltem az egész vécécsészét, baromi jól esett - mennyire vagytok most irigyek?
febr. 15. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!