Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ma reggel a Burger Kingben...

Ma reggel a Burger Kingben reggeliztem baconos tojásos szendvicset, krumplit és tejeskávét - mennyire vagytok most irigyek?

Figyelt kérdés
febr. 15. 12:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
90%-ban ezt reggelizem (krumplit kiveve)... otthon, harmad annyi pénzből, magam elkészítve kb 5-10 perc alatt:D a te kérdésedre a reakció nem az irigység, hanem a szánalom:D
febr. 15. 13:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Pénzt adtál érte? Mert én nem adnék ezekért egy vasat se.
febr. 15. 14:00
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Te milyen kő alatt élsz, hogy azt gondolod létezik olyan ember aki erre irigykedik?
febr. 15. 14:12
 14/21 anonim ***** válasza:
89%
10-es, én nagyon, mert szorulásom van harmadik napja 😂😂😂
febr. 15. 14:31
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Na most megfogtál, nagyon....gondolod.
febr. 15. 14:43
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Mire kellene irigynek lenni? Hogy egy alsó szintü kajáldában ettél, vagy hogy szendvicset ették kávéval, vagy ennyire még jutott a pénzedböl?

Eszembe sem jutna erre irigykedni, nem vagyok hülye.

febr. 15. 14:59
 17/21 anonim ***** válasza:
84%

Egészségedre!

Bár szerintem ehhez a kompozícióhoz nem igazán passzol a tejeskávé.Legalábbis én nem innék azt hozzá.Mert nem szeretek fosni.

febr. 15. 15:35
 18/21 anonim ***** válasza:
75%
Jó nagy csóringer szar vagy, ha egy héttel a fizu után már csak erre futotta.
febr. 15. 15:44
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ma reggel a Burger Kingben reggeliztem baconos tojásos szendvicset, krumplit és tejeskávét - mennyire vagytok most irigyek?" Hát, ipari hulladék kaját ettél drágán, és még el is kellett menned otthonról érte. Nagyon irigyellek. Neked bejött az élet! Király vagy.

Ja, nem...

febr. 15. 20:31
 20/21 anonim ***** válasza:
70%
Nekem nagyon teccik, hogy ilyen bátran fölvállalod, van mit aprítani a telybe. Vonzó férfi lehecc, szívesen alapítanák veled kapcsolatot. Előbb külgyek magamról lenge képet?
febr. 16. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!