Luxus minden nap étteremből hozatni az ebédet?
1.100 ft leves + főétel.
A problémám az itthoni főzéssel az, hogy én (magamnak) nagyon egysíkúan főzök. Általában elmerülök a tanulásban, és 12-13 órakor jut eszembe, hogy hoppá, valamit ebédelni kéne és olyankor már nem állok neki levest főzni, csirkét olvasztani stb., hanem csak csinálok egy gyors tésztát valamilyen szósszal. Erre meg hamar ráunok.
Előre főzni nem szoktam, mert az olyan ételeket nem szeretem, amik a hűtőben voltak és újra lettek melegítve, vagy már előző nap is azt ettem, stb.
Ráadásul egyedül élek, nem szoktam óriás adagokat főzni.
Ennyi pénzért megéri hozatni inkább, nem? (ismerem a tulajdonosokat, megbízható a hely, nem olyan, hogy patkányok rohangálnak a húsok között stb.)
9-es.
Bár ilyen egyszerű lenne az élet. :)
Van akinek ilyen egyszerű :)
Lehet h neki is
Igazából ez "baráti ár" nekem személyre szabottan, amúgy nem ennyi lenne, hanem kétezer valamennyi.
Igen, nagyon finnyás vagyok, nem is eszem akárhol, de ebben az étteremben teljes mértékben megbízom, sosem kaptam olyan ételt tőlük, amivel probléma lett volna.
Ha anyagilag belefér neked havi 33.000 Ft csak az ebédre, akkor hajrá. Én nem tartalak vissza :)
Nekem anno nem fért bele, és mondjuk én szeretek is főzni, meg vacsorára is meleget szoktam enni. De ahány ember, annyiféle.
Sok sikert a tanulmányaidhoz:)
Ha esetleg meggondolod magad, vegyél egy elektromos slow cookert, reggel belerakod az alapanyagot amíg lefő a kávé, és ebédre kész az étel, nem kell ott állni mellette.
Sokan rendelnek és teljesen jó az az étel amit az éttermekben, menzákon, kifőzdében adnak.
Ennyiből senki ne egyen se a munkahelyén, se az iskolában, óvodában..
Ha a kérdező "finnyás" és meg tudja oldani, hogy azt egye amit szeretne, ne fájjon már azoknak, akik nem tehetik meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!