Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Luxus minden nap étteremből...

Luxus minden nap étteremből hozatni az ebédet?

Figyelt kérdés

1.100 ft leves + főétel.

A problémám az itthoni főzéssel az, hogy én (magamnak) nagyon egysíkúan főzök. Általában elmerülök a tanulásban, és 12-13 órakor jut eszembe, hogy hoppá, valamit ebédelni kéne és olyankor már nem állok neki levest főzni, csirkét olvasztani stb., hanem csak csinálok egy gyors tésztát valamilyen szósszal. Erre meg hamar ráunok.

Előre főzni nem szoktam, mert az olyan ételeket nem szeretem, amik a hűtőben voltak és újra lettek melegítve, vagy már előző nap is azt ettem, stb.

Ráadásul egyedül élek, nem szoktam óriás adagokat főzni.

Ennyi pénzért megéri hozatni inkább, nem? (ismerem a tulajdonosokat, megbízható a hely, nem olyan, hogy patkányok rohangálnak a húsok között stb.)

2021. febr. 16. 15:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
55%

9-es.

Bár ilyen egyszerű lenne az élet. :)

2021. febr. 16. 17:58
 12/27 anonim ***** válasza:
49%

Van akinek ilyen egyszerű :)

Lehet h neki is

2021. febr. 16. 18:40
 13/27 anonim ***** válasza:
66%
Az 1100 Ft kimondottan jó ár egy menüre. Amerre én lakom nincs is ilyen olcsón komplett ebéd. Ha anyagilag belefér, nyugodtan rendelj :)
2021. febr. 16. 23:09
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Hát nézd, a 6-osnak valahol igaza van, lusta vagy főzni meg finnyáskodsz is, legalább magadnak bevallhatod. Oké, hogy az ember nem szívesen eszik meg mindent másnaposan, de ne haragudj, ezek az 1100 forintos olcsó menük azok olyanok is, én azt nem értem, azokat hogy lehet megenni, tök öcskák szoktak lenni.
2021. febr. 17. 08:10
 15/27 A kérdező kommentje:

Igazából ez "baráti ár" nekem személyre szabottan, amúgy nem ennyi lenne, hanem kétezer valamennyi.

Igen, nagyon finnyás vagyok, nem is eszem akárhol, de ebben az étteremben teljes mértékben megbízom, sosem kaptam olyan ételt tőlük, amivel probléma lett volna.

2021. febr. 17. 08:53
 16/27 anonim ***** válasza:
60%
Azt remélem, tudod, hogy minden étteremben használnak fagyaszott alapanyagokat, söt a legtöbb ételt hütöben tárolják, nem azonnal kapod meg - azaz pont azt szállítanak, amit állásod szerint "nem tudsz megenni"
2021. febr. 17. 09:00
 17/27 A kérdező kommentje:
A fagyasztott alapanyagokkal nincsen gondom, viszont azt nem szeretem/nem eszem, amit előző nap már ettem, hűtőbe raktam, majd másnap újramelegítettem.
2021. febr. 17. 10:18
 18/27 anonim ***** válasza:

Ha anyagilag belefér neked havi 33.000 Ft csak az ebédre, akkor hajrá. Én nem tartalak vissza :)

Nekem anno nem fért bele, és mondjuk én szeretek is főzni, meg vacsorára is meleget szoktam enni. De ahány ember, annyiféle.

Sok sikert a tanulmányaidhoz:)

Ha esetleg meggondolod magad, vegyél egy elektromos slow cookert, reggel belerakod az alapanyagot amíg lefő a kávé, és ebédre kész az étel, nem kell ott állni mellette.

2021. febr. 17. 10:18
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Sokan rendelnek és teljesen jó az az étel amit az éttermekben, menzákon, kifőzdében adnak.

Ennyiből senki ne egyen se a munkahelyén, se az iskolában, óvodában..

Ha a kérdező "finnyás" és meg tudja oldani, hogy azt egye amit szeretne, ne fájjon már azoknak, akik nem tehetik meg...

2021. febr. 17. 10:23
 20/27 anonim ***** válasza:
67%
Ha az ember nem valami csimpimunkát végez éhbérért akkor ezerszer kevesebb idő megkeresni 1100Ft-ot, mint napi szinten bevásárolni, főzni, mosogatni, konyhát takarítani, nekem ez például nagyjából 10 percnyi munkabérem. Én kimondottan szeretek főzni, de ezek a 12 napra előre megfőzött meg további 3 hónapra lefagyasztott kondér töltött káposzták (amit amúgy imádok) finoman szólva nem vonzanak. 1100-ért ha két normális fogást kapsz, az teljesen jó, ennyiért lassan egy marinara pizzát sem adnak.
2021. febr. 17. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!