Miert a mirelit krumpli ?
Figyelt kérdés
Eszmeletlen sok helyen ettem mar es szinte mindenhol a mirelit krumpli volt a körét ... sokkal finomabb a gumosbol keszitett hasab/ steak / vagy szalma esetleg krumplipure is ... miert nem foglalkoznak ezzel az ettermek ?2021. jan. 21. 12:20
1/5 anonim válasza:
Mert sokkal egyszerubb a gyorfagyasztott, hiszen azonnal elkeszitheted es hulladekkal sem jar. A friss krumpli hamar megfonnyad es kicsirazik, tarolni kell, hamozni kell es a krumpli hejaval is foglalkozni kell.
2/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem egyforma elkészíteni! A hasáb mindig rosszabb otthon, nem fogja senki 2x sülni, hogy olyan legyen, az mindig puha lesz. A steak krumpli egyszerűbb, sok helyen van, a püré meg frissen jó.
3/5 anonim válasza:
Azért, mert ha 10 percnél többet kell várni az ételre, akkor a vendégek nagyobbik része elkezd türelmetlenkedni meg reklamálni. Ezért minőségibb köretek is az igényesebb éttermekben vannak, ahová az igényesebb közönség jár általában - pont azért, hogy jót egyen. Ők általában tisztában vannak azzal, hogy a jól elkészített étel, minőségi és friss alapanyagokból nem fog elkészülni olyan gyorsan, mint a mirelit. De ez az étterembe járó emberek kb 10-15%-áról mondható el, így a mainstream helyeken marad a jól bevált megoldás.
4/5 anonim válasza:
Nagyon sok helyen csak a hasáb van mirelitből, minden más helyben készül.
5/5 anonim válasza:
Sült krumplit én is mirelitett veszek,vagy steak krumplit is inkább mirelitett veszek,viszont krumpli pürét vagy petrezselymes krumplit én magam csinálom frissen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!