Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mikor vennétek háztól süteményt?

Mikor vennétek háztól süteményt?

Figyelt kérdés

Barátnőm anyukája cukrász és ő kezdte el magát hirdetni, kiváncsi lennék hogy erre tényleg van igény? Bár olcsóbb mint a cukraszdai.. ti mennyit fizetnének milyen sütikért?

Amúgy Pesten néztem és van erről egy csomó hirdetés, nagyon kiváncsi vagyok 😂

2021. jan. 2. 16:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%
20 Igen volt már ra példa sőt sajtot , gomolyàt is vettünk már így magán háznál igaz az nem édesség kategória de hasonló.
2021. jan. 3. 11:15
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Ők, akkor te vásárolj magánháznál. Én nem teszem. Ennyi.
2021. jan. 3. 11:39
 23/26 anonim ***** válasza:
82%

Kíváncsi vagyok, hogy miért pontozzátok ke azt aki ugyan válaszol a kérdésre, de a válasza nem egyezik a tietekkel?

Leirom, hogy nem bízom az idegenek által eloallitott sutemenyben erre le vagyok pontozva. Miért is? 🤔

2021. jan. 3. 11:49
 24/26 anonim ***** válasza:
82%

Semmikor, mert nem tudhatom, mennyire bánik tisztán az alapanyagokkal, hol-miként tárolja a kész terméket és ha valamiért ételmérgezést kapok, akkor az a magam hlyesége miatt legyen.

Nem vagyok parás, de azért nem vicces egy kis szalmonella vagy egyéb fertőzés a nem megfelelő tárolás következtében.

2021. jan. 3. 16:20
 25/26 anonim ***** válasza:
Én sokat sütöttem, nem érte meg anyagilag, de imádtam mindenféle kreatív tortát csinálni. És pont azért hagytam abba, mert heti 5-10 torta volt. Pedig falun élek. Ismernek. Tudtàk, hogy nem koszba csinàlom. A véleményem pedig osztom azzal a vàlaszolóval, aki írta, hogy boltban dolgozott. Én is 1.5 évig dolgoztam boltban. És amiket láttam..... A kenyeret it reggel örömmel vettem, hajnalban az egerek ràgtàk. A polcok alatt ragasztó, nem higiénikusabb...
2021. jan. 4. 16:50
 26/26 anonim ***** válasza:
Vettek*
2021. jan. 4. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!