Mikor vennétek háztól süteményt?
Barátnőm anyukája cukrász és ő kezdte el magát hirdetni, kiváncsi lennék hogy erre tényleg van igény? Bár olcsóbb mint a cukraszdai.. ti mennyit fizetnének milyen sütikért?
Amúgy Pesten néztem és van erről egy csomó hirdetés, nagyon kiváncsi vagyok 😂
#11, hidd el 1,5 évet töltöttem egy nagyáruházban, maradjunk annyiban, hogy a megyei ántsz igazgatójának a lánya volt a helyi felelős.
Azután, amit ott láttam még a gyári csomagolású cuccokat is 6x megnézem, mielőtt leveszem a polcról.
Ellenben van olyan kínai kajàlda, amit bátran ajánlottam mindenkinek, miután razziáztunk ott (idegenrendészet, nem kajaelőkészítést néztük 😁, azt csak láttuk)...
Üdv #1
9-es! A nyugdíjas cukrász képesítésű nénikének, aki a nyugdíj-kiegészítésként vállal akár esküvői tortákat is, nincs szüksége a te könyöradományodra. Ha nem ennéd meg, mert nem bízol benne, akkor nem kell rendelned sem tőle.
A fél ház tőle rendelte esküvőkre, szülinapokra, egyéb családi összejövetelre a tortákat, sütiket... amíg bírta, örömmel csinálta. És még finom is volt.
17!
Tudok sütni is és főzni is. Nem járunk étterembe, se cukrászdába, mindent el tudok készíteni. Konkrétan miért kellene magánháznál vásárolnom? Egyáltalán miért ne dönthetnem el én magam, hogy akarok e vásárolni és ha igen, hol?
18 Én is mindent el tudok készíteni, itt nem erről van szó. De ha már választani kell én inkább egy ismerostol házit mint boltit.
Ha elmegyünk kirándulni csak országon belül valahova akkor is beülünk valahova ebédelni nem a szendvicset esszük vagy hideget .
Pedig tudok fozni is szeretek is.
Vagy Ti ilyenkor is viszitek a szendvicset ,maradék főtt kaját? Nem kötekedés , tényleg érdekel más hogy oldja meg. De számtalan ilyen helyzet lehet ez csak egy példa .
Miért, ha elmész kirándulni, akkor magánháznál eszel és oda ülsz be egy sütire? Nem igazan helytálló ez az érvelés, nem gondolod?
Amúgy meg kérdés hogy hiba megyünk és mennyi időre. Igen, van amikor viszünk szendvicset, vagy mást, mert az a logikus lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!