Mikor vennétek háztól süteményt?
Barátnőm anyukája cukrász és ő kezdte el magát hirdetni, kiváncsi lennék hogy erre tényleg van igény? Bár olcsóbb mint a cukraszdai.. ti mennyit fizetnének milyen sütikért?
Amúgy Pesten néztem és van erről egy csomó hirdetés, nagyon kiváncsi vagyok 😂
Igen, van rá igény. Viszont ez is engedélyköteles tevékenység, anélkül nem csinálhatja legálisan.
Aki otthon süt rendelésre az attól függően kér pénzt, hogy milyen süteményt és hány kg-t rendeltek. Tehát kg-os árban dolgoznak. A tortákra persze igény szerint más vonatkozik.
De te hány éves vagy, hogy ezt viccesnek gondolod?
Az asztalosokat is kiröhögöd ha bútort készítenek rendelésre?
Persze hogy van rá igény, ezen semmi vicces nincs. Én nem rendelnék, mert szeretek sütni, de most egy olyan embernek ez tök jó lehet, aki ügyetlenebb a konyhában, esetleg nincs rá ideje, de mégis inkább a háziasabb sütiket szereti és nem feltétlenül az éppen divatosakat valami neves cukrászdából.
Ha nagy családom lenne és nagyon nagy rendezvényeket tartanánk, akkor nem tartom kizártnak, hogy vennék ilyet.
Manapság meg főleg szeretik az emberek az ilyen kézműves, nem nagy cégektől jövő cuccokat, legyen az bármi. Sokaknak már nincs ideje meg képessége ehhez, de mindenkinek nosztalgikus a kézzel kötött ruha, a házi lekvár, befőtt, ez egyedilag varrott holmi, stb.
En nem rendelnek igy.
Ha hazi sutit szeretnek, akkor azt magam sutom meg, annak van bája..
Szerintem simán van erre igény.
Én nem rendelnék, de én imádok sütni, egyik hobbim.
Én rendeltem már ,nagyobb garancia akit ismerek és finom mint sokszor a cukraszdai meg érezhetően nem friss volt pl....
Ha van lehetőség megsütöm magam de mikor nemvolt idom, sokat dolgoztam kimondottan házi készítésű süteményt vettem nem cukrászdait .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!