Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mi a véleményetek az A cappell...

Mi a véleményetek az A cappella cukrászdáról? (Szeged)

Figyelt kérdés
Elméletileg Szeged leghíresebb cukrászdája és nagyon finomak a sütik.

2020. okt. 23. 09:25
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Hát... szerintem vannak sokkal jobb helyek is, ahol kedvesebbek, meg finomabbak a sütik. Mondjuk leginkább hagyományos jellegű sütik vannak, nem az újhullámosak, de én nem szeretem annyira azt a helyet, a felkapottsága leginkább már abból fakad, hogy a fő sétálóutca közepén van. 10 éve élek itt, de azalatt is sokat romlott a minősége.

Ha jó sütit ennél, ami hagyományosabb, akkor a Dóm cukit ajánlom (az a Dóm tér mellett az Oskola utcán van), vagy vele szemben van a kicsit modernebb Sugar and Candy. Illetve ami nekem a No.1. minőségre és szépségre az a Reök palota aljában a Reök cukrászda (a fagyi is zseniális). Ezek a helyek mind egy köpésre vannak amúgy egymástól :)

2020. okt. 23. 10:16
 2/4 Waff ***** válasza:
100%
Drága viszont nem a legjobb. És a kiszolgálás is....hát...eléggé érdekes.
2020. okt. 25. 07:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

az acapella azt hiszi, hogy csak azért mert egyszer régen jó volt, már nem kell megerőltetnie magát és a híre életben tartja még száz évig. elég szr hely.

még egy szavazat a dóm cukira, nekem az a kedvencem, meg a reök sütijeit is szeretem, érződik rajtuk hogy tényleg gyümölcsöket használnak :) (meg nem tudom megvan-e még, de annak a cégnek van egy helye az árkád felső emeletén is, csicsás nagy tükrökkel, sok ülőhelyel) (nem serintem csicsás, én nagyon bírom, de sokan mondják rá)

2020. okt. 27. 13:49
 4/4 anonim ***** válasza:
56%
Süteményt még nem ettem ott, de fagyiban szerintem verhetetlenek, a Palánknál is jobb.
2020. nov. 26. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!