Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Lesz még helyem dolgozni?

Lesz még helyem dolgozni?

Figyelt kérdés

Na szóval felvettek a Tőrök bálinti mekibe meg írtuk a szerződés aztán elmentem tüdőszűrőre,de az alkalmasságin a szemem miatt megbuktam, ezért jővöhéten megyek szemészetre és még egy hét mire elkészül a szemüveg.

Aztán vissza kell mennem, és igy két hét múlva lehetséges -e még hogy lesz helyem.

2020. jún. 28. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
39%
Hű, remélem, hogy nem a vevőkkel kell kommunikálnod!
2020. jún. 28. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Lehet, hogy lesz, lehet, hogy nem. De szerintem korrektek. Ha azt mondták, hogy neked adják az állást, te voltál nekik a legszimpibb; te győzted meg őket legjobban, akkor szerintem adnak neked ilyen türelmiidőt.

De nem tudom; nem ismerem a főnököket a cégnél, ahova jelentkeztél

De ha a sorsod arra van, akkor fel fognak venni, állásbahelyeznek, ha meg nem arra van a sorsod, akkor tökmindegy.

Viszont nem tudom, aláírtatok-e már valamilyen szerződést. Lehet akár ez is érdekes. Meg amúgy még vannak ilyen betanítási idők is, amikor elmagyarázzák, hogy miket hova pakolj, meg stb.

2020. jún. 28. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés kiírása és az izgulás helyett holnap keresd fel az étterem tulajdonosát/managerét, mondd el neki, hogy mi történt!

Remélhetőleg biztosít majd arról, hogy "megvárnak".

2020. jún. 28. 22:21
 4/7 anonim válasza:
100%
A mekikben általában mindig van hely, max kevesebb műszakot kapsz, de mindig van hely újaknak, folyamatosan cserélődnek az emberek.
2020. jún. 29. 00:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
miėrt ne kapnåd meg az ållást csak szemüveg kell neked.de beszėlj a főnöködel ,ha izgulsz.
2020. jún. 29. 06:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kb 100% hohy lesz.

De még ma bemehetsz egy optikába egy ingyenes szemvizsgalatra, egy óra múlva kész a szemüveged és már mehetsz is vissza az alkalmasságira.

2020. jún. 29. 07:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Élelmiszerekkel foglalkozó cégnél elsősorban a fertőzés-veszély elkerülése miatt van szükség az előzetes eü. szűrésre. A látás-romlás nem fertőző.

Beszélj a főnökkel, még az is meglehet, hogy egyelőre valami másfajta munkakörbe máris munkába állhatsz.

2020. jún. 29. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!