Gyed lemondásánál hova kell forduljak? Oep vagy Mák? Ki vagyok, mindenhol azt olvasom, hogy Oep, viszont a m. helyem azt mondja, hogy mák. Teljes m. időbe megyek vissza dolgozni.
Szerintem logikusan oda, ahonnan kapod az ellátást.
Honnan kapod?
Ha postán kapod a csekken is rajta van, ki küldi. Ha bankszámlára ott is rajta van pontosan ki küldi.
és egyébként emlékezhetsz is, hogy hova nyújtottad be a kérelmed, mert még ha a munkahelyed is küldte tovább, neked mindenképp alá kellett írnod, aláírtál papírt úgy, azt sem tudtad mi az és kinek küldik?
Ja igen, aláírtam, én töltöttem ki a tgyás igénylőt és képzeld, azon is a cégem szerepelt! Na most légy okos, te nagyon okos!
Amúgy meg azt hiszem ez az oldal arra van, hogy kérdezhetünk akármit, valószínű azért tettem fel a kérdést, mert egyik sem szerepelt sehol. Valószínű, hogy ha tudom, hogy melyik utalja akkor logikusan oda fordulok.
Az amúgy meg normális kérdésésre nem értem miért kel bunkón válaszolni... De ez csak téged jellemez így látatlanba is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!