Jártatok már úgy, hogy azért nem engedtetek be valakit a lakásba, mert mindenhol játékok és/vagy ruhák hevertek szanaszét a lakásban?
Magasról lesz@rom.
na meg szomszédok sem árnak át, már csak az kéne:-((
Sziasztok!
1,5 éves múlt a kisfiam és segítség nuku. Én úgy szoktam, ha délben és este aludni megy akkor összepakolok, nálam a vasalni valók a szekrényben vannak. Mondjuk én szeretem ha rend van, de a gyerekjátékok nálunk is sokszor mindenhol vannak.
Hát elég sokszor van ez...
Főleg míg nagyon kicsi volt, addig a nappaliban voltak a játékai. Most már inkább csak a szobájában, de elég gyakran átpakolja a nappaliba is. És pici, 2 szobás a lakás, tehát ha csak 2 póló, meg nacit levetünk, hova máshova, mint a nagyszobába, már kupi van...
Szóval nálunk ez egy örökös harc :D
Nálunk is mindig minden szanaszét van, 2 gyerek van, szerintem ez természetes.
Akinek nem tetszik, ne nézzen körül.
Ha van vasalnivaló és jön valaki, bevágom egy lavórba és elteszem a hálószobába és becsukom az ajtót.
Akinek valami nem tetszik, annak adj a kezébe porrongyot, majd mutass rá egy sarokra ahol kezdheti.
Kisgyerek mellett ahol patyolat tisztaság és rend van, ott vagy
1. bejárónő vagy takarító van
2. kicsi a lakás és alig van cuccuk
3. vagy anyuka nem foglalkozik a gyerekkel.
Szerintem az anyák védőszentjének Sziszifuszt kéne választani. Rendet rakok a nappaliban és megkérem a lányokat, hogy tegyék ezt a gyerekszobában, hogy mehessek porszívózni. Elpakolnak, bemegyek, mire kiporszívózok náluk és örömmel állapítom meg, hogy a nappali kész, gyerekszoba kész, mehetek a konyhába suvickolni, hogy ne zárja le az ÁNTSZ, addigra az egyik rajzolni kezd a nappaliban, a radírmorzsákat szétszórja az asztalon és a földön, a másik megeszik egy joghurtot és lecsöppenti az asztalt (letörli, de ezzel csak egy nagy ragacsos foltot csinál), persze előtte már szétszórtak pár játékot a szőnyegen és kivettek pár könyvet. És mehetek vissza a nappaliba... Újra megcsinálom, de addigra a gyerekszobában megint kiszórják a játékokat, mert Brumi macit keresik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!