Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jártatok már úgy, hogy azért...

Jártatok már úgy, hogy azért nem engedtetek be valakit a lakásba, mert mindenhol játékok és/vagy ruhák hevertek szanaszét a lakásban?

Figyelt kérdés
Velünk nemrég pont ez történt. Mindig pakolok és takarítok, a lányom meg mindig szét. Oké, a ruhákban én vagyok a ludas, mert itt egy kupac vasalni való, ott egy kupac levetett(nem koszos). Nem mindig van csili-vili rend. A múltkor jött a szomszédasszony át, én meg azt mondtam nagy a húzat, és bezártam a nappali ajtaját, és a konyhába mentünk, közben nem is volt az, csak mindenhol a földön játékok hevertek.
2011. jún. 19. 12:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahol kisgyerek van,ott többnyire ilyen.Nálunk morzsa is volt,mert mikor jött a foga,állandóan kiflicsücsköt rágott.Egy ideig engem is zavart,hogy nem győzöm,de rájöttem,hogy a játék,az nem kosz.És utána már nem foglalkoztam vele.Akinek meg nem tetszik,az rendet rakhat óránként.
2011. jún. 19. 12:34
 2/13 A kérdező kommentje:
Ó, a kiflit ki is hagytam, igen, az is van néha itt-ott "aranytartalékának" :D
2011. jún. 19. 12:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ezzel nem foglalkoztam. Akinek nem tetszik, az ne jöjjön át. 3 kisgyerek mellett nincs mindig rend, de aki be akar jönni, annak ez így éppen megfelel.
2011. jún. 19. 12:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Magasról lesz@rom.

na meg szomszédok sem árnak át, már csak az kéne:-((

2011. jún. 19. 12:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

1,5 éves múlt a kisfiam és segítség nuku. Én úgy szoktam, ha délben és este aludni megy akkor összepakolok, nálam a vasalni valók a szekrényben vannak. Mondjuk én szeretem ha rend van, de a gyerekjátékok nálunk is sokszor mindenhol vannak.

2011. jún. 19. 13:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég sokszor van ez...

Főleg míg nagyon kicsi volt, addig a nappaliban voltak a játékai. Most már inkább csak a szobájában, de elég gyakran átpakolja a nappaliba is. És pici, 2 szobás a lakás, tehát ha csak 2 póló, meg nacit levetünk, hova máshova, mint a nagyszobába, már kupi van...

Szóval nálunk ez egy örökös harc :D

2011. jún. 19. 14:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A vasalnivalókat eleve elzárva tartom, a játékok meg nem számítanak kosznak...természetes, hogy ahol kisgyerek van, ott játék is van. Bár
2011. jún. 19. 14:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is mindig minden szanaszét van, 2 gyerek van, szerintem ez természetes.

Akinek nem tetszik, ne nézzen körül.

Ha van vasalnivaló és jön valaki, bevágom egy lavórba és elteszem a hálószobába és becsukom az ajtót.

2011. jún. 19. 15:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudnád, hogy megkönnyebbül a látogató, hogy ezek szerint nemcsak náluk van ez! Ha meg még nincs gyereke, majd lesz, és akkor visszaemlékszik, hogy nálatok is milyen állapotok voltak. Ne zavartasd magad!
2011. jún. 19. 15:42
 10/13 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Akinek valami nem tetszik, annak adj a kezébe porrongyot, majd mutass rá egy sarokra ahol kezdheti.

Kisgyerek mellett ahol patyolat tisztaság és rend van, ott vagy

1. bejárónő vagy takarító van

2. kicsi a lakás és alig van cuccuk

3. vagy anyuka nem foglalkozik a gyerekkel.

Szerintem az anyák védőszentjének Sziszifuszt kéne választani. Rendet rakok a nappaliban és megkérem a lányokat, hogy tegyék ezt a gyerekszobában, hogy mehessek porszívózni. Elpakolnak, bemegyek, mire kiporszívózok náluk és örömmel állapítom meg, hogy a nappali kész, gyerekszoba kész, mehetek a konyhába suvickolni, hogy ne zárja le az ÁNTSZ, addigra az egyik rajzolni kezd a nappaliban, a radírmorzsákat szétszórja az asztalon és a földön, a másik megeszik egy joghurtot és lecsöppenti az asztalt (letörli, de ezzel csak egy nagy ragacsos foltot csinál), persze előtte már szétszórtak pár játékot a szőnyegen és kivettek pár könyvet. És mehetek vissza a nappaliba... Újra megcsinálom, de addigra a gyerekszobában megint kiszórják a játékokat, mert Brumi macit keresik..

2011. jún. 20. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!