Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jártatok már úgy, hogy azért...

Jártatok már úgy, hogy azért nem engedtetek be valakit a lakásba, mert mindenhol játékok és/vagy ruhák hevertek szanaszét a lakásban?

Figyelt kérdés
Velünk nemrég pont ez történt. Mindig pakolok és takarítok, a lányom meg mindig szét. Oké, a ruhákban én vagyok a ludas, mert itt egy kupac vasalni való, ott egy kupac levetett(nem koszos). Nem mindig van csili-vili rend. A múltkor jött a szomszédasszony át, én meg azt mondtam nagy a húzat, és bezártam a nappali ajtaját, és a konyhába mentünk, közben nem is volt az, csak mindenhol a földön játékok hevertek.
2011. jún. 19. 12:29
1 2
 11/13 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

"Ha tudnád, hogy megkönnyebbül a látogató, hogy ezek szerint nemcsak náluk van ez! "

Igen, két barátnőm van, akikhez egyszerűen imádok járni!!! :-)))

És olyan aranyosak amikor szabadkoznak a rendetlenség miatt.. :-DDD

2011. jún. 20. 00:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem normális ha kisgyerekes lakásban/házban kupi van néha. Ez nem egyenlő a kosszal. Ha valakinek nem tetszik az tényleg ne jöjjön:) Nekem van rengeteg segítségem, például minden szombat délután amig mi családilag csavargunk, jön takarítónő és csilli-villi-re vágja a lakást. Esténként amig Apa fürdeti a másfél éves fiam, én rendbevágom a konyhát, és összeszedegetem a játékokat (könnyű, ikeás tárolóink vannak, csak bedobálom őket). Nem fekszem le úgy, hogy akár csak 1 kanál is maradt a mosogatóban. Ebéd előtt szintén összepakolja Apa a játékokat a fiunkkal, utána jöhet az ebéd és az alvás. 2 hetente 1 napot hétvégén a fiunk a nagymamájáéknál van, akkor szortírozom, válogatom a játékokat a helyükre rendesen, törölgetem át ha némelyik esetleg poros. De én hétköznap délelőttönként dolgozom!!! És így is előfordul, hogy kupi van, sőt por is, ugyanis mellettünk építkezés van, a nappali teraszajtó reggeltől estig nyitva, estére látszik a por a járólapon ami hófehér és fényes, szóval még azt is lehet rendbehozni. Nincs mindig makulátlan rend, hát istenem...
2011. jún. 20. 08:12
 13/13 A kérdező kommentje:
Oh, most azért megnyugtattok, mert olyan cikinek éreztem a helyzetet :) Na igen, a párom dolgozik egész nap, én meg egyedül csinálok mindent, nem egyszerű mindig mindenhol tisztaságnak, rendnek lenni.
2011. jún. 20. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!