Garanciás babakocsi javíttatása? CSak én jártam meg ennyire, vagy mindenhol lekezelik az embert?
Figyelt kérdés
Garanciás babakocsinkat visszaküldettük,emrt több probléma is volt vele, két hetet ígértek, most járunk a negyedik hétnél,de kocsi még sehol. Ajánlottak cserekocsit, de elfelejtett megérkezni, és ha telefonon érdeklődök,még ők vannak felháborodva.
Nem is tudom mi lesz,ha nem csinálják jól meg a babakocsit,kezdődik minden előről??:(:(
2011. aug. 16. 11:09
1/5 anonim válasza:
Kezd el emlegetni a fogyasztóvédelmet, a panaszkönyvet és mindenféle jogi eljárást. Érdemes megemlíteni, hogy mondjuk a sógorod ügyvéd, és hogy jó kapcsolata van a médiákkal is. Sajnos vannak ilyen cégek, azokkal így kell bánni, különben te jársz rosszul.
2/5 anonim válasza:
Naponta 2-3x hívd fel őket, vagy írj nekik e-mailt ugyanennyi alkalommal. Hidd el, pár napon belül meg fogják unni, és foglalkoznak veled. Nekem ez eddig mindig bejött. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Sikerült végre velük beszélni:),úgy néz ki jövőhéten lesz kocsink:):):)
Egyébként Nyíregyházán van a bolt
2011. aug. 16. 14:21
5/5 anonim válasza:
Na, így legyen lottó ötösöm! :)
Biztos voltam benne, hogy a nyíregyházi boltról van szó!!
Az szemét egy banda! Totál hülyének nézik az embert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!