Mik a lehetőségek gyesről visszamenni dolgozni, ha a helyem feltöltötték?
2005 óta dolgozom egy munkahelyen,ahonnan 2008ban vesz terh miatt táppénzre mentem,majd a gyedből mentem ismét táppénzre a 2.babával..most fog lejárni a gyesem.A munkahelyem még nem jelzett vissza hogy visszamehetek e,pedig kerestem őket.A helyemet betöltötte más.Az érdekelne hogy milyen eshetőségek vannak.
A munkahelyen a lakhelyemtől 50kmre van,azt olvastam kisgyerekek esetén az utazás egy bizonyos időtartamot ha meghalad annak szerepe van a végkielégítésben.
1)ha közös megegyezéssel jövök el jár a végkielégítés?
2)ha elküldenek lévén fel van töltve a helyem jár a végkielégítés?
3)amennyiben jár ..mennyi járna
4)köteles vagyok e elfogadni ha mást ajánlanak fel,pl időben 6,vagy 4órást,ill más pozícióban?
és amennyiben ezt nem fogadom el jár e végkielégítés?
Ill még annyi kérdésem lenne hogy úgy tudom 3éves korig vagyok védett,ami most hó végén lejár.Meddíg kell jeleznie a munkáltatómnak hogy mik a tervei velem?Visszavesz e?(HIába írtam kerestem őket még biztosat nem mondtak)valamint most tudnék e táppénzre menni?vagy az alatt is kirúghatnak?Ill ha táppénzre mennék kapnék e alatta valami pénzt a munkahelyemről vagy nem?
Köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!