Vegyészmérnökként milyenek a lehetőségek?
A biológusra is ezt írták...Aztán nagy lóf...-van.
Szerintem nem lehet rossz amúgy,de nem gondolkodtál gyógyszerészetin,hamár van affinitásod a kémiához?Én már nagyon megbántam,hogy nem oda mentem,ott most jók a lehetőségek gyógyszergyárarakban itt nálunk is,bár ki tudja mi lesz 5 év múlva...:-/
2013. ápr. 12. 22:10
Nagyon nehezen lehet elhelyezkedni vele itthon ! Egyre jobban leépítik/leépíttték a vegyipart :S A vegyiművek erre a jó példa. Már az sincsen. Egyébként jól lehetne vele keresni.
2013. ápr. 12. 22:38
3/12 A kérdező kommentje:
Szóval a legjobb, ha valahogy diploma után kibírom itthon a képzési idő ledolgozását, és húzok ki az EU-ba?
Már ha lesz hol ledolgoznod :-(
2013. ápr. 13. 13:54
5/12 A kérdező kommentje:
Akkor most megmondaná valaki, hogy hova érdemes menni?! Minden szakra nagyon f*szán elmondja mindenki, hogy azzal nem lehet elhelyezkedni, meg minimálbér...stb, hiába tanulja hülyére magát az ember.. Akkor hol érdemes tovább tanulni? mert ennyi erővel fejbe is lőhetné magát minden egyetemista, ha úgyse lesz munkája, meg éhen fog halni, hiába tanult annyit...
Mondom gyógyszerész.:-)
Én most néztem CRA-képzést,biológus diploma is jó hozzá,csak nincs rá majdnem 400e forintom...
1-es voltam.
2013. ápr. 13. 14:54
7/12 A kérdező kommentje:
EU-ban vegyészmérnökként? (Jól tudok angolul és franciául is tanulok.) Bár én a gyógyszerészről hallottam azt, hogy csak akkor érdemes oda menni, ha van családi patika, különben csak "csicska" lesz az ember, és mire beletanulna a gyakorlatba ("amit az egyetemen nem tanítanak"), kirúgják. Egyébként vegyészmérnöki alapképzés után lehet MSc-nek választani a Gyógyszervegyész-mérnöki mesterképzési szakot (BME-n).
Semmi sem ér ma sokat,h nincs ismerősöd,vagy nem vagy super-mega-ironman.:-/
Ha csak egy átlag emberke vagy tuti ismerős/rokon nélkül aki betol valahová,szinte lehetetlen normálisan elhelyezkedni.
2013. ápr. 13. 16:53
9/12 A kérdező kommentje:
Nem tartom magamat naivnak, de remélem nem így van.. Ennyi erővel főbe is lőhetné magát az ember...
A gyógyszervegyész-mérnök szerintem nem rossz ötlet.
De amúgy tényleg így van,ahogy írták.Biolgus Msc-vel nincs melóm,tavaly végeztem :-(.Ha mondjuk laborvezető lenne valahol egy nagybácsim nem lenne gond.
1-es vagyok.
2013. ápr. 13. 17:11
Kapcsolódó kérdések: