Vegánok esznek húslevest hús nélkül?
Figyelt kérdés
Nagy vegán ismerős jön hétvégén hozzám, valami társaságnak is valami elnöke...
Húst levest akarok csinálni, meg fogja enni ha húst nem teszek az ő tányérjába vagy külön főzzek zöldséget neki egy kis erőleves kockával?
2019. ápr. 11. 12:46
1/22 anonim válasza:
Nem fog semmit megenni, ami hússsal érintkezett.
3/22 anonim válasza:
Ne. Csinálj külön borsó/zöldséglevest (tejföl nélkül persze).
4/22 anonim válasza:
Külön zöldséget főzz, de ne erőleves kockával, mivel az is húsból készül
5/22 anonim válasza:
Szerinted mikor sokan csipszet se eszenek meg sok hasonló dolgot, mert tartalmaz állati eredetű kaját, akkor pont a húslevest fogja??
Nagyon oda figyelnék rá, hogy mindenen rajta legyen a vegan jelzés amit elé akarnék rakni. Vagy alapból valami házi zöldség tekercset vagy hasonlót készítenék neki, hogy tényleg ne legyen gond.
6/22 anonim válasza:
A kérdésed alapján vegánok, még csak nem is vegetáriánusok. A vegánok semmilyen állati eredetű dolgot nem eszek, így sem tojást, sem tejterméket (sajt, tejföl, túró, vaj). Kétlem, hogy a hús levét megennék, ami belefő a levesbe. A húsleveskockában is van hús, így én azt sem tennék bele. Simán főzz zöldséglevest, só, bors és kész.
7/22 anonim válasza:
Kiegészítő információként mondom, hogy sok vegán, még bőr cipőt sem vesz meg. Mert, ezt is az állatok kizsákmányolásaként fogja fel.
8/22 A kérdező kommentje:
Második túrós tésztára gondoltam szalonna nélkül de akkor vegán tejet sem eszik akkor az sem jó.... Esetleg káposztás tészta...
2019. ápr. 11. 13:26
9/22 A kérdező kommentje:
7. Nem egyszerűek ezek a vegánok....
2019. ápr. 11. 13:27
10/22 anonim válasza:
Én egy kis karfiollevest meg krumplistésztát készítenék tojás nélküli tésztából. Desszertnek kókuszgolyót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!