Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Normális, hogy zöldség függő...

Normális, hogy zöldség függő vagyok? Más is van így?

Figyelt kérdés
Én nem azért vagyok vega,mert lemondok a húsról ,hanem mert soha nem szerettem az ízét. A zöldségeket meg elképesztően kívánom és kb mennyei manna mikor eszem. Ez nálatok is így van? Azért itt,mert nincs vega ismerősöm vagyis,de mostanság 2-3 embert látok,hogy divatból próbálkozik,de naa környezetem el se hiszi.
2019. márc. 12. 18:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
??? mi a kérdés? Semmi gond a sok zöldséggel, egyed nyugodtan.
2019. márc. 12. 19:00
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

Én egész életemben nagyon szerettem zöldségféléket enni, igen változatosan lehet elkészíteni ezeket, ugyanaz teljesen más jellegü, állagú és ízü, ha más módon készül.

Amikor mindenevö voltam, akkor is a kajám nagyobb részét ezek tették ki, csak egy kevés húst ettem hozzá.

Egy ideje viszont teljesen elhagytam az állati eredetü élelmiszereket (nem elvi okokból, ezért nem nevezem magam vegánnak), és egyáltalán nem hiányoznak!

2019. márc. 12. 19:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok vega, de én is nagyon szeretem a zöldségeket.
2019. márc. 12. 19:15
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Én is imádom a zöldségeket :)

Mondjuk én hússal is pl. rakott karfiol,tárkonyos ragu leves.

Viszont a gyümölcsökért nem ugrálok,nálam kimerül a kopasz barackban,cseresznyében viszont befőttnek már nem szeretem.

2019. márc. 12. 19:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Imádom a zöldségeket. Nyersen a legfinomabbak. Nem vagyok vega.
2019. márc. 12. 21:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyok vega, de én is minden étkezéshez eszek zöldséget. Leginkább a friss vegyes salátákat, a párolt zöltségeket (pl brokkoli, cukkíni, padlizsán), és a zöldségleveseket (legfőképp a fejtett bablevest) szeretem.
2019. márc. 12. 21:44
 7/11 A kérdező kommentje:

Örülök,hogy itt páran szintén szeretik :) de nekem pl lakótársaim évek óta egy szem paprikát nem esznek meg :D tesóm is olyan,hogy húst,hússal. Apám se eszi soha stb stb. Átlag ember alig eszik egy héten max 1-2 paradicsom meg ,ha bele tesznek a szenyába egy saláta levelet ő már zöldségimádó :D

Nyersen a legfinomabb :P én egy iszonyatosan nagy salátástálat megöltök mindenféle zöldségekkel úgy,hogy kb kicsordul belőle :D biztos van pár kg,mert iszonyú nehéz,és azt kb 10perc alatt magamba tömöm xd iszonyatosan finom :)

2019. márc. 13. 08:01
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Mi társasjátékozás közben nem (vagy nem mindig) kekszeket eszünk, hanem gyakran "salátát" (ami egy csomó összevágott zöldség és levél egy tálban öntet nélkül, hogy puszta kézzel lehessen enni). Úgy alakult ki, hogy egyszer ebéd után ott maradt, és megeszegettük játék közben, mivel szem előtt volt. Azóta direkt így csináljuk.
2019. márc. 13. 16:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Ebben CSAK AZ a gond, hogy "10 perc alatt magadba tömöd", ez ugyanis igencsak rossz az egészségedre nézve, nem tömd magadba, hanem alaposan megrágva edd meg.
2019. márc. 13. 20:56
 10/11 A kérdező kommentje:
9 nagyon okos vagy,szerinted nem rágom meg?xd amúgy meg nem nem az egészség miatt eszek zöldséget....hanem ,mert olyan nekem ez mint másnak a nutella ;)
2019. márc. 14. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!