Normális, hogy zöldség függő vagyok? Más is van így?
Én egész életemben nagyon szerettem zöldségféléket enni, igen változatosan lehet elkészíteni ezeket, ugyanaz teljesen más jellegü, állagú és ízü, ha más módon készül.
Amikor mindenevö voltam, akkor is a kajám nagyobb részét ezek tették ki, csak egy kevés húst ettem hozzá.
Egy ideje viszont teljesen elhagytam az állati eredetü élelmiszereket (nem elvi okokból, ezért nem nevezem magam vegánnak), és egyáltalán nem hiányoznak!
Én is imádom a zöldségeket :)
Mondjuk én hússal is pl. rakott karfiol,tárkonyos ragu leves.
Viszont a gyümölcsökért nem ugrálok,nálam kimerül a kopasz barackban,cseresznyében viszont befőttnek már nem szeretem.
Örülök,hogy itt páran szintén szeretik :) de nekem pl lakótársaim évek óta egy szem paprikát nem esznek meg :D tesóm is olyan,hogy húst,hússal. Apám se eszi soha stb stb. Átlag ember alig eszik egy héten max 1-2 paradicsom meg ,ha bele tesznek a szenyába egy saláta levelet ő már zöldségimádó :D
Nyersen a legfinomabb :P én egy iszonyatosan nagy salátástálat megöltök mindenféle zöldségekkel úgy,hogy kb kicsordul belőle :D biztos van pár kg,mert iszonyú nehéz,és azt kb 10perc alatt magamba tömöm xd iszonyatosan finom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!