Vegetáriánusok ti mit főztök, esztek a héten?
Figyelt kérdés
2018. okt. 7. 19:55
1/12 anonim válasza:
Hát lesz egyszer spenótos quiche, aztán zöldséges lasagne, vargányás rizottó. Hétvégén megpróbálkozom a cukkinifasírttal, olyat még nem csináltam.
2/12 anonim válasza:
Én zölsségfasirtokkal kísérletezek - vegyes zöldség, meg gombás, ma töltött gomba volt, lesz bolgár lecsó, a többit még nem tudom
3/12 anonim válasza:
Épp most készült el amit a következő pár napban viszek melóba: egy sűrű babos, Lencsés paradicsomos leves spenóttal és sok sok fokhagymával :)
5/12 anonim válasza:
Ma Paprikás krumpli Hajdinával, holnap Gombakrémleves és spenótos zöldbabos Rizottó mandulával, szerdán mákos tészta lekvárral, aztán babgulyásleves és pogácsa meg palacsinta, padlizsános Rakott krumpli, hétvégére talán lencsepörkölt - minden vegán
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Jöhet még! ;)
2018. okt. 8. 18:11
7/12 anonim válasza:
Holnap vegán lasagne lesz cukkini, padlizsán, paprika felhasználásával :)
Sajt helyett kesuból és élesztőpehelyből készül rá krém.
8/12 anonim válasza:
Semmi bonyolultat, most van tökszezon, ilyenkor rengeteg sütőtököt sütök, hétvégén, ha nagyon van időm, akkor előfordul tökpuding, de amúgy főleg nyersen eszem körtét, almát, barackot, zöldségeket, magvakat, bogyókat
9/12 anonim válasza:
Paprikás krumpli, palacsinta, kevert saláták grillezett sajttal/ cukkini fasírttal, rántott sajt, sajtmártásos cukkini rizzsel/sült krumplival, szilvaleves, gyümölcsrizs
10/12 anonim válasza:
#1-es és #4-es mit raktok a zöldséges lasagne-ba és a zöldség saslikba?
#8-as hogy készül a tökpuding?
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!