Miért utálják az emberek a vegetáriánusokat?
Figyelt kérdés
Egyfolytában viccet csinálnak belőlük, meg gúnyolják őket, de most halál komolyan NEM MINDEGY????? Én nem vagyok az, de ez felfoghatatlan számomra miért kell gúnyolni a másikat folyamataosan, miben korlátozza/hátráltatja őket ez??????2019. márc. 7. 21:00
21/25 anonim válasza:
Oké, legyen vega. De ne erőltesse rád, hogy te is legyél vega. Jönnek itt folyton azzal, hogy én környezetszennyező vagyok meg szegény állatok. Egyszer élünk, miért egyek olyat, ami nem ízlik??? Az életet élvezni kell... A másik, amit utálok, amikor kitalálják, hogy annyira undorodnak a hústól, hogy meg se főzik, egyen mindenki vega kaját. De hát nem szeretem! Nem baj, azt mindenki meg tudja enni 😡 Ezt mondták az Oscar gálán is, mikor vegán kaját tálaltak fel. Azt hittem lerúgom a tv-t... Nem igaz, hogy nem fér meg a 100 féle kaja közt a húsos étel is. Erről kéne leszokjanak a vegák/vegánok, hogy erőltetik ezt az étrendet. Én sem szeretem a halas, gombás ételeket, már a szagát se, de elviselem, ha azt eszik valaki.
22/25 anonim válasza:
Hát most én is így kerültem ide, hogy a barátnőm vegán és tegnap elmondta, hogy mindig nagyon szomorú, hogy én normális ételeket eszem pedig nem kéne és hogy én milyen rossz ember vagyok. Engem nem érdekel ki mit eszik, de hogy ezt miért kell mindig nagyon hangosan kiemelni és másokat emiatt lenézni sőt támadni és sértegetni azt sosem fogom megérteni.
23/25 anonim válasza:
Nem az összes vegánt utálják, csak a másokat nevelni akaró, tudálékos réteget, aki felsőbbrendűnek tartja magát.
Pont most iratkoztam le egy vegán biciklis csatornájáról, mert most éppen a gluténmentes kekszre tett megjegyzést.
A vicc az, hogy az étrendje vmi botrány: kekszek, csokik, péksüti. Túlsúlyos is picit, és hát elég lepukkantnak néz ki.
24/25 anonim válasza:
Én ma pont az étrend miatt tértem ide vissza, mert reggel már rosszul voltam hogy szojakremet kell enni piritossal es paradicsommal lassan mar több mint egy eve. Mas nincs ami vegan lenne? Nincs ideje fozni igy szinte semmit sem eszem mert nincs otthon semmi. Ha fozok magamnak tojast megerzi es megjegyzest tesz ra.
25/25 anonim válasza:
24-es: sok éve vagyok vegán, de szójakrémet még soha nem ettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!