Mit gondoltok a vegetáriánus kolbászról?
@16:15
És mi lesz a Dolmio által gyártott bolognai mártással, azt is át kellene nevezni? Eredetileg ugyanis tudomásom szerint a bolognai spagetti hússal készítik, az említett szósz meg egyáltalán nem tartalmaz húst. Legyen a neve mondjuk "paradicsomos szósz, gombával"? Mi okból kifolyólag?
Nem értem, hogy miért akarod kisajátítani a "kolbász" szót.
Én vegetáriánus vagyok. Próbáltam párszor ezeket a helyettesítő termékeket (kolbaszok, felvagottak, darált hús pótlòk stb). Fájt tőlük a hasam és ízre sem jöttek be.
Szerintem még adni kell időt ennek az iparnak. Egyre nagyobb igény lenne rá, biztos lesznek finomabb alternatívàk majd.
De kinek mi, más az ízlésűnk, nekem tényleg iszonyúan fájt a hasam a vega kolbasztòl.
Egyébként szerintem jó dolog lenne, aki allatvedelmi okokból mond le a husrol, az attól még az ízét szereti.
Én pl nagy hamburger függő vagyok, imádom hogy van alternatíva rá a hamburgerezőkben. Legutóbb zöldséges magvas pogácsát kaptam húsos helyett, nagyon finom volt. Nekem ezek jobban bejönnek, mint amikor szòjàs cuccal pótolják a húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!