Kinek jutna eszébe tojást feltörni és megsütni azt ami kijön belőle, ha nem ezt látta volna kiskora óta?
Figyelt kérdés
2018. aug. 29. 19:53
11/15 anonim válasza:
Az ember mindenevő s azért nem minden finomabb hőkezelve, nekem még a tojás sem egyértelmű e téren s jóformán mindenki eszik nyers dolgokat, amik szuperek úgy is, sőt, csak úgy.
13/15 anonim válasza:
Szerintem Prométheusztól ered az ötlet, aki ellopta a tüzet az istenektől. Azóta sütünk rántottát.
15/15 anonim válasza:
szerintem ugyanannyira ésszerűtlen, mint egy állat beléből kimosni ami benne van, aztán beletenni egy rizsből és az állat belszerveiből, véréből álló keveréket (hurka).
vagy egy madár testrészeit ugyanennek a madárnak a tojásába beleforgatva megsütni (rántott csirke)
esetleg két különböző állatból származó dolgokat (tejet és tojást) összekeverni és abból valami egész más állagú dolgot csinálni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!