Csokiszuflé tésztájával mit csináljak ha nem azonnal szeretném megsütni?
Figyelt kérdés
Vendégek jönnek ebédre, és mivel forrón tálalnám csak a főétel után tenném sütőbe viszont a tésztát elkészítem érkezésük előtt szoval olyan 1,5órát állna a szufléformában (vagy ne tegyem bele?) hűtőben v szobában tároljam? Koszi!2018. márc. 25. 12:06
1/2 anonim válasza:
Ha olyan desszertet akarsz adni, amit elore el tudsz kesziteni nagyjabol, akkor ne szuflet keszits.
A szuflet frissen kell osszeallitani, sutes elott kozvetlenul. Eleve nem is tart sokaig, kb 10 perc alatt osszedobod es 5 perc alatt megsul, szerintem ennyit varhatnanak ra a vendegek (amugy sem art, ha pihen egy oucut a gyomor a desszert elott).
Ha elotte allni hagyod (lenyegtelen, hogy a keverotalban, vagy a formaban, hutve vagy nem), a tojashab osszeesik es egyaltalan nem olyan lesz a szufle, mint egy szufle.
2/2 anonim válasza:
Mi a túrónak készíted el, ha nem akarod megsütni?
Add ki a tyúkoknak.
És legközelebb akkor fogj bele, ha meg is akarod sütni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!