1/16 anonim válasza:
Megsutod olajba bmeg. Ezen mit kellene reszletezni?
2/16 A kérdező kommentje:
Mennyi olajba kell, kell-e forgatni stb....
2018. júl. 29. 00:48
3/16 anonim válasza:
Lecsókolbászt meg sem kell venni!!!!!!!
Lépjünk vissza kettőt. Láttál már konyhát?
Csak hogy ne törjük magunkat feleslegesen.
4/16 A kérdező kommentje:
A kérdésre nem lehetne válaszolni?
2018. júl. 29. 01:26
5/16 A kérdező kommentje:
Ha szeretem a lecsókolbászt, akkor miért ne vehetném meg?
2018. júl. 29. 01:26
6/16 anonim válasza:
Lelked rajta. Van, aki a párizsit is megeszi.
Hogy miért nem a kérdésre felelünk? Én pl. azért kérdeztem meg, hogy láttál-e már konyhát (köszönöm a nullára lepontozást!), mert a lecsókolbász egyrészt nem sütésre való, másrészt ha mégis sütni akarod, akkor semmi eltérés nincs más sütni való kolbászhoz képest.
Semmiképpen sem úsztatni kell az olajban, vagy bármi más zsiradékban. Egy kevés is elég, vagy tapadásmentes serpenyőben akár szárazon is süthető.
Természetesen mindkét oldalát meg kell sütni, s ez csak megfordítással lehetséges.
Kell is neki az alapos hőkezelés. Ha nem főzöd, akkor jól süsd át!
7/16 anonim válasza:
Ja az lemaradt, hogy nem mélyen, de pár helyen kicsit vagdalt be!
8/16 anonim válasza:
Írd be a keresőbe, hogy lecsókolbász összetétele, s olvasgass!
9/16 anonim válasza:
A kutya nem eszi meg olyan vacak.
10/16 anonim válasza:
Meg ne kérdezd hogy a teànak a vizet hogy készítsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!