Vegánokhoz szól a kérdés. Mit szoktak az emberek mondani amikor megtudják hogy vegánok vagytok?
Habár csak vegetáriánus vagyok 16/f (még, de hajtok a vegánság felé) de én is kaptam már ezt azt pl.:
-Honnan szerzed a fehérjét ?
-De az oroszlán/ősember is evett...
-Hülye vagy!
-Akkor mit eszel ?
-Halat/csirkét sem ?
-De az állatok azért vannak... (ennél csak az isten azért teremtette a rosszabb)
-Akkor csak salátát eszel ?
-És a vitaminok ?
-De a hús finom
-Ez egy trend/divat ?
-A növények is éreznek ? (ez is nagy kedvencem)
-De húst kell enni!
-Ha mindenki vegán lenne akkor elfogyna az összes növény (itt csak használni kéne az agyukat és belegondolni, hogy azt a húst miből állítja elő az állat).
-Túlszaporodnának az állatok (ezt mondjuk remélem, hogy csak viccnek szánják)
-A hús kell neked, különben fiatalon fogsz meghalni
Van még sok más is, de most hirtelen csak ezek jutottak az eszembe, és mikor válaszolok rá (sőt még az interneten is rákeresek nekik) akkor természetesen megy a "ez mekkora kamu" szöveg. Fölösleges vitázni az ilyen emberekkel ugyanis nem fogsz velük szót érteni.
Szerencsére ma már nem minden ember ilyen, sok haverom például kifejezetten jó fej és nem kötnek belém mikor elmondom nekik.
- Nem hiszem el hogy veled is egy k****a mcdonaldsba sem lehet beülni
- pár hét múlva úgy sem leszel az(és már 2 éve az vagyok,ennyit erről)
- ki fog hullani a hajad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!