Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Tudtok nekem mondani bolti,...

Tudtok nekem mondani bolti, vegán dobozos jégkrémet?

Figyelt kérdés

Létezik boltokban (viszonylag megfizethető áron) olyan dobozos jégkrém, ami nem tartalmaz tojást, tejet, vagy tejszármazékot?

Előre is köszi a segítséget!

2015. júl. 21. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
sorbetek :) azok vízalapú jégkrémek
2015. júl. 21. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Szinte az osszes gyumolcsfagylalt vizes alapu, de persze erdemes elolvasni a termektajekoztatot.

De most meg sok a friss gyumolcs, siman csinalhatsz akarmilyen fagylaltot magadnak, ha a gyumolcsot lepuresited, izesited es megfelelo allagura higitod vizzel ... vegul lefagyasztod. Ha a viz helyett jegkockaval osszeturmixolod a gyumolcspuret, akkor azonnal fogyaszthato fagyit kaphatsz.

2015. júl. 22. 10:37
 3/6 A kérdező kommentje:

Mar be is szereztem sorbetet. Az volt az egyetlen, amibe nem irt tejport.

Ez mellett, ki fogom probalni a hazi fagyit is.

Koszi nektek, kedvesek vagytok. :)

2015. júl. 22. 11:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Hideg Nyalat nevű jégkrém! Nagyon finom. Bár azokat csak kijelölt helyeken lehet kapni, nézd meg az oldalukat, hogy hol kapható. Valamint tényleg vannak nagyon jó házi fagyi receptek, én már készítettem kétszer is és nagyon jók lettek. Banán az alapja, attól lesz krémes. Ezután úgy ízesíted, ahogy csak szeretnéd. Lehet kókusszal, dióval, mogyoróval, gyümölccsel, stb.
2015. júl. 22. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
VEGÁN NYALAT!! ISTENI! 10 FÉLE ÍZ, HÁROM MÉRET, NEKEM MEGÉRI AZ ÁRÁT. MONDOM EZT ÚGY HOGY NEM VAGYOK FAGYIS
2015. júl. 26. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:
utsó vaok bocsi hideg nyalat:))
2015. aug. 10. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!