Vegetáriánus/vegán fasirt állaga?
Rengeteg receptet néztem meg eddig, kipróbáltam sokat és ízre nincs is semmi problémám vele (meg a családnak sem), viszont az állagávak nem vagyok kibékülve.
Amiket eddig próbáltunk, az mind pépes állagú, nincs benne meg az a kicsit darabos, szemcsés jeleg, amit szeretnénk.
Mivel nemcsak magamnak készítem, ezért különbözö összeférhetetlenségek miatt szója, glutén (szejtán), olajos mag, gomba nem lehet benne, ami szintén nehezíti a dolgot.
Ezért szeretném megkérdezni a tapasztaltabbakat, hogy az, amit szerenénk, elérhetö valamilyen módon, vagy sem. Esetleg recepteket, linkeket is szivesen fogadnék.
Elöre köszönöm a segítséget!
Köszönöm a válaszokat. A vöröslencsével próbálkoztam, de eddig csak olyan receptet találtam, ahol eöször meg kell fözni, és ennek ugyanúgy nem maradt harapható állaga.
A belinkelt receptben nyers, ezt is ki fogom próbálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!