Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mi törtènne akkor, ha egyik...

Mi törtènne akkor, ha egyik napròl a màsikra senki nem enne hùst? A többi lennt.

Figyelt kérdés
Èn nem vagyok vega,de ma làttam egy videòt ami arròl szòlt,hogy gyerekeket kèrdeztek meg,hogy mi a kedvenc ètelük.Mondtàk a csirkès szendvics. Erre hoztak nekik zsemlèt,sajtot ès salàtàt.Kèrdeztèk a kisgyereket,hogy mi hiànyzik a szendvicshez. Mondta ,hàt a csirke.Erre odatettek elè egy èlő csirkèt,ès elkezdtèk volna levàgni,erre a gyerek sìrva fakadt,ès nem akart többè csirkès szendvicset enni.Èn is sajnàlom azt a csirkèt,de enni meg kell az embernek.Főleg egy fejlődő szervezetnek. Nem beszèlve arròl,hogy ha egyik napròl a màsikra nem lenne hùsfogyasztàs,cègek mennènek tönkre,emberek vàlnànak munkanèlkülivè,ès egy hatalmas vilàgvàlsàg következne be.Ezt a videòt egy vegetàriànus ismerősöm osztotta meg,aki harcol a hùsevők ellen,de hozzàteszem a fèrje aki szintèn vega,a hùsiparban dolgozik. Akkor ilyenkor mit is gondoljak?
2018. máj. 22. 23:19
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
44%
#30 valamennyire a genetika is közfejátszik, nálunk a családban van értelmiségi, gyári munkás meg a kettő között minden, de az ismert rokonok közül senki sem volt rákos pedig volt rá idejük, húst anno nem tudom mennyit ettek de láncdohányos is van nem egy, szóval sok esélyt nem látok rá hogy ebben halok meg
2018. máj. 24. 14:53
 32/35 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam hogy nem játszik szerepet a genetika vagy a környezet (szmog, gyár, cigifüst indirekt módon, kemikáliák stb) de az állati termékek is egy hatalmas negatív befolyás.
2018. máj. 24. 18:36
 33/35 anonim ***** válasza:
#20: Dehogy drága egy normális vegán étrend... Tele van olcsó növényi forrásokkal. Sokféle speckó étrenden voltam már, egyik sem volt drága, mert nem a trendi flancos vackokon éltem, hanem rendes ételeken, zöldség, magvak, ésatöbbi. Pont az állati ételeim a legdrágábbak (pedig nem túl speckókat veszek), leszámítva pár növényi luxuscikket, amiket viszont kis mennyiségben használok s el tudnám hagyni, ha kellene.
2018. máj. 24. 22:08
 34/35 anonim ***** válasza:

" Rengeteg hús megromlana, rengeteg hentesüzlet tönkremenne, nem lenne elég élelem mindenkinek, éhezés, gazdasági csőd, nyomor, háborúk.

"

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2018. jún. 10. 13:49
 35/35 anonim ***** válasza:
A "gazdasági csődről" csak annyit, hogy normális országokban sok ex tejipari cég átáll a növényi tejek gyártására, e végett nem vesztik el az ott dolgozók a munkájukat. A húsipar pedig kezd átállni a szintetikus hús előállítására. Ez nem afféle utópia, hanem a fejlett országokban már valóság, és még ha lassan is, de orbanisztánba is megfog érkezni a változás szele: [link]
2018. jún. 10. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!