Mi törtènne akkor, ha egyik napròl a màsikra senki nem enne hùst? A többi lennt.
#11. nem kell messzire menni, megnézném, hogy egy kőműves, vagy egy útépítő munkás hogy húzná le a műszakot zöldséggel.
#12. Szerintem izgalmas téma elgondolkodni mi lenne. Láttam egy dokumentumfilmet, ami meg azt demonstrálta, hogy mi történne a földdel, ha az emberek tűnnének el egyik napról a másikra. Akárhogy is vesszük, mára minden egy láncszem, és bármi eltűnése kihatással van az élőlényekre.
Einstein megmondta: "Ha a méhek kipusztulnak, az emberiség 4 évvel éli túl."
#14. Beszéltél vele?
Ha nem is szó szerint így mondta, így idézik. Ő számolta ki ezt az eshetőséget.
Nem számolt ki semmi ilyesmit soha.
Elméleti fizikus volt, nem foglalkozott biológiával.
Einsteinhez kötik a legtöbb hamis idézetet, csak mert mindenki fejében úgy él, mint "az okos ember".
A húsfogyasztásra semmi szükség, ahogy a tejtermékekére és a tojáséra sem. Kutatások tömkelege bizonyította már higy a lehető legegészségesebb étrend a vegán. A leghosszabb életű népcsoportok is többnyire így étkeznek, minimális hallal vagy pl. sajttal esetleg. Ezek az ún. kék zónák.
Olvasnivalónak ajánlom neked a hogy ne halj meg, Kína tanulmány c könyveket és az ADA tanulmányát.
Nézni pedig a what the health, cowspiracy c. filmeket ahol szó van az állattartás környeztpusztító és egészségkárosító hatásairól is. Szóbakerülnek a civilizációs megbetegedések mint a rák, cukorbetegség, stb amik vegán életmóddal mind megelőzhetőek.
A húsevés egyik napról a másikra való elhagyása világszinten ökonómiai katasztrófát okozna, nyilvánvalóan lassan kell hozzálátni ehhez a folyamathoz ahogy az most is megy. A fejlett országokban a statisztikák szerint évente megsokszorozódik a vegánok száma (az USA-ban pedig kb. a négyszeresére nőtt), exponenciálisan nő. A vegetáriánusok összességében a Föld lakosságának 1/5-ét teszik ki. Bár elég régi az adat, azóta ez is több.
"Az a baj az internetes idézetekkel, hogy nehéz ellenőrizni a hitelességüket."
Albert Einstein
Ez kb olyan húzás mintha azzal akarnék a halálbüntetés ellen érvelni hogy egy kisgyerek előtt kibelezem Ted Bundyt és ha sír az igazolja hogy nem kéne meghalnia.
Ez egy gyerek könyörgöm, persze hogy sír, ha egy katicát agyonnyomsz előtte akkor is.
Ez az egész vega /vegán dolog egy nagy bullshit. Kicsit gondolkozzál. Ha nem ennénk meg az állatokat megennék egymást. Ja hogy az más mert természetes ? Oké, az is természetes hogy az erősebb hasznot húz és megöli a gyengébbet, elkapod , megölöd , megsütöd és megeszed. Szenved ? Igen. Akarja ? Nem valószínű, de kit érdekel. Ha nem lenne modernizáció meg kultúra meg társadalom meg a többi baromság akkor ezek a húsevők ellen harcoló vega/vegán vagy nevezzék magukat aminek akarják szuperhősök életben sem maradnának a butaságaikkal. Nevetség az egész. Egy normális vegán étrend drága, ki jár ezzel jól ? Senki. Ja de, a beszállítók és a termelők. Minden ökörséget próbálnak rásózni az emberekre a hülyék meg viszik is, csak nem gondolkodnak előtte. Nevetséges.
Azon röhögtem nagyon mikor egy fórumon a drága "sztárjaink"val dobálózott ,ez is vegán az is amaz is. De kit érdekel ? Tud énekelni vagy szerepelt egy filmben mert jó hangja van amit képzett és színészi tehetsége amit gyakorolt. Oké ,de semmi köze egymásnak a kettő dolognak. Meg amúgy elárulom hogy a növények is képesek félni és reagálni a külvilágra, őket nem sajnálja senki ? Szerintem ennyi erővel bujjunk egy sötét sarokba és szegény állatokért - akik amúgy gyilkolják és lenyomják egymást - illetve az érző növényekért pityeregve várjuk meg az éh halált. Szerintem a fotoszintézis sem megoldás mert jaj szegény fény, meg akkor már a levegőt se szívjuk. Ja, szerintem teret se kellene kitölteni mert jaj szegény 3Dimenzió, elveszünk a térfogatából azzal hogy létezünk. Ne röhögtessük már ki magunkat emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!