Vegetáriánus húsleves? Hús nélkül hogyan legyen húsleves íze?
Én is hallottam a tökbélből (tökmagból) készült "húslevesről", talán gyerekkoromban ettem is, mert eléggé szegények voltunk.
Akik készítettek, vagy ettek ilyet, azok szerint állítólag teljesen olyan mint az igazi.
Próbáld ki, sokat nem veszítesz!
Húsleves nem lesz hús nélkül, de jó zölsdég leves lehet
Véleményem, húst kell enni, az ember vegyes táplálkozású lény. Szükséges a fehérjebevitel
Húst nem kell enni, az ember mindenevő s fizikailag elvileg és általában elvan csak növényi és csak állati étrenden, de a sima (nem vegán) vegetáriánus étrend pont hogy mindenevő...
Fehérjét bőven be lehet vinni vegánként is, nem értem, miért gondolja bárki, hogy nem... Vegaként pedig özön állati fehérjét lehet enni, bár nem tanácsos, mert a túlzott fehérjebevitel nem egészséges.
Van, aki azért is kerüli a húst, hogy rendes szinten maradjon a fehérjebevitele és így sem mindig sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!