Nehéz áttérni a vega életmódra?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan azért térnek át,mert szeretik az állatokat és sajnálják őket, én is nagyon szeretem őket, de nem ez lenne a fő ok.Egyszerűen az bosszant, hogy nem tudok már megbízható helyről vásárolni. Csak csirkét eszek, nagyüzemit évek-óta nem veszek,mert tele van nyomva antibiotikummal. A tanyasiról kiderült, hogy barna lötyiben áztatják, hogy valóban tanyasinak tűnjön. Nébih folyamatosan foglal le bio gazdaságokból származó penészes, rothadt húsokat. Nagyon érlelődik bennem, hogy váltok a vega életmódra. Nektek mennyire ment könnyen?2018. jan. 30. 11:20
11/12 anonim válasza:
Ha tudsz főzni, nyitott vagy új ízek, új állagok felé, akkor semmi gond az átállással...
12/12 szandi1993 válasza:
4 éve vagyok vegán. Igazából az elején nem volt nehéz úgy a második hónap után volt egy kis mélygödör hogy mit egyek. De aztán rájöttem hogy nagyon változatosan tudok így is étkezni. És egyáltalán nem hiányzik a hús vagy tejtermékek, tojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!