Csináltatok már hajdina lisztből levesbe tésztát tojás nélkül? Mennyi a liszt és a víz aránya?
Figyelt kérdés
2017. júl. 19. 12:07
1/2 anonim válasza:
Tésztánál mindig szemre megy, addig kell rakni a lisztet, amíg megfelelő állaga nem lesz. Én galuskát csinálnék, mert azt egyszerűbb, persze száraztésztát is lehet, annak nyilván sokkal több liszt kell (a galuska is lehet lágyabb és keményebb).
2/2 anonim válasza:
Kedves kérdező, erre a kérdésre tegnap sem kaptál választ.
A hajdina elég magas fehérje tartalmú,de kellene valami ami összefogja. A legtöbb tésztánál ez a tojás.
Én szoktam helyettesíteni tejjel, pl.a galuska tésztát tojás helyett tejjel keverem ki. Házitésztát csak tojással készítettem eddig. Nagyon jó recepteket találhatsz a Nóri mindenmentes konyhája blogon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!