Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Csináltatok már hajdina...

Csináltatok már hajdina lisztből levesbe tésztát tojás nélkül? Mennyi a liszt és a víz aránya?

Figyelt kérdés
2017. júl. 19. 12:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Tésztánál mindig szemre megy, addig kell rakni a lisztet, amíg megfelelő állaga nem lesz. Én galuskát csinálnék, mert azt egyszerűbb, persze száraztésztát is lehet, annak nyilván sokkal több liszt kell (a galuska is lehet lágyabb és keményebb).
2017. júl. 19. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
10%

Kedves kérdező, erre a kérdésre tegnap sem kaptál választ.

A hajdina elég magas fehérje tartalmú,de kellene valami ami összefogja. A legtöbb tésztánál ez a tojás.

Én szoktam helyettesíteni tejjel, pl.a galuska tésztát tojás helyett tejjel keverem ki. Házitésztát csak tojással készítettem eddig. Nagyon jó recepteket találhatsz a Nóri mindenmentes konyhája blogon.

2017. júl. 19. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!