Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Durum, tonkoly, zab vagy...

Durum, tonkoly, zab vagy hajdina? Melyik liszt a legegeszsegesebb? gi, feherje, vitaminok stb tekinteteben. Illetve melyik milyen etel (esetleg suti) keszitesehez a legalkalmasabb?

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:
A hajdina meg a zab nem használható lisztként az kása alapanyag nem gyúrható nyújtható!A durum főtt tésztának való nem kell hozzá tojás!
2012. szept. 9. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Keverős sütikhez azért jó a zab és hadina is, nem? Tehát akkor gyúrni-nyújtani tönköly? Főzelék és leves sűrítéshez melyiket?
2012. szept. 10. 22:08

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!