A szárított búzscsíra mennyire tartalmazza azokat a vitaminokat amiket a friss csíra is tartalmaz?
Figyelt kérdés
2017. máj. 6. 19:20
1/1 anonim válasza:
Minimális mértékben.
Ásványi anyagokban például ugyanolyan gazdag.
De vannak vitaminok, amik az eredeti gyümölcs/zöldség beszáradásával (megaszalásával) elvesznek, feloxidálódnak a levegőn, mert eltűnnek mellőlük az őket a gyümölcs nedveiben lévő védő anyagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!