100 g szejtán komolyan 75 g proteint tartalmaz?
Ettől leesett az állam.
Szeretnék magamra szedni némi izmot (alias tömeget növelni), de nem akarok lemondani a lakto-ovo értrendemről, úgyhogy most gyűjtöm a magas proteintartalmú ételeket és recepteket.
Egy kalóriaszámláló oldalon 25 g proteint írt 100 g szejtánhoz, sok oldalon iszont a 75/100 g arányt látom.
Az a merő glutén? Brrr.
Lakto-ovo mellett rengeteg komplett állati fehérjét is ehetsz, ehhez jöhet sok növényi, az miért nem elég?
a tömény glutén tényleg nem jó senkinek.
próbáld ki a barnarizsből készült 80% fehérjetartalmú naturize- port
Köszi, de nem porokra van szükségem :)
Alapból fogyasztok tejsavó proteint az edzések miatt. Csupán az étkezéseimet szeretném színesebbé tenni.
És igen, a túlzott glutén nyilván nem jó, de azért a "brrr" jelző kicsit erős :D Nincs azzal semmi baj, hacsak valaki nem gluténérzékeny. Módjával kell enni :)
De az a sok hatásvadász hülyeség, amit mostanában összeírnak a gluténről, az vicc :)
Hmm... mondjuk ez a Naturize tetszik, jó árban van :)
köszi, hogy írtad! Lehet, hogy kipróbálom majd.
ésfincsi is:D csinálj belőle gyrost
KÖszi!! :) Te elkészítetted ezt már?
Mert a csaj úgy csinálja, hogy simán összekeveri a sikért a vízzel, és ilyen gumis izé lesz. Múltkor olvastam valahol, hogy kell hozzá adni némi teljes kiőrlésű lisztet, hogy jó állaga legyen. Nem tudom, kinek higgyek, még sosem csináltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!